| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koje su vaše tri najgore ovisnosti? u Društvo forumu; u zadnje vrijeme nemogu bez CPa...ako ne dodem samo jedan dan gruva me treskavica... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Koje su vaše tri najgore ovisnosti? u zadnje vrijeme nemogu bez CPa...ako ne dodem samo jedan dan gruva me treskavica ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #103 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koje su vaše tri najgore ovisnosti? u zadnje vrijeme najgora ovisnost mi je croportal forum ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #105 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,601
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje su vaše tri najgore ovisnosti? kava definitivno, cigarete (iako bez njih mogu i po nekoliko dana, a možda i više da se malo potrudim), voda (bez vode ne mogu niti par sati, a kamo li dana)
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #108 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 2,017
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje su vaše tri najgore ovisnosti? adrenalin kava parfem
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgore, ovisnosti, tri, vas e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Klasifikacija Žena | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 21:21 |
| Skola tambure | gudo16 | Glazba | 4 | 23-01-06 09:02 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:25.

tko ga je bannao