| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koje su vaše tri najgore ovisnosti? u Društvo forumu; 1. Nogomet 2. Internet 3. spavanje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| next best thing | Re: Koje su vaše tri najgore ovisnosti? 1.sex,2.sex,3.sex kad se njega riješim,postajem čistunac
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-08-06 Godina: 27
Poruka: 31
![]() | Re: Koje su vaše tri najgore ovisnosti? 1. cigarete - smrdim, trujem se i trosim lovu 2. hardveraj - ne smrdim i ne trujem se, ali opet potrosim hrpu love 3. OGame - cisti gubitak vremena
__________________ Ich bin Schnappi, das kleine Krokodil! |
| | |
| | #57 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,096
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje su vaše tri najgore ovisnosti? Moja jedina ovisnost su cigarete uz kavu, bez njih ju ne mogu popiti. Inace sama se nikad nebi sjetila zapaliti, ali valjda kad uđem kroz vrata kafića ta ovisnost se u meni probudi. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje su vaše tri najgore ovisnosti? pokušavam se riješiti cigareta... ...do kada ne znam al bumo probali,po ne znam koji put
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgore, ovisnosti, tri, vas e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| Klasifikacija Žena | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 21:21 |
| Skola tambure | gudo16 | Glazba | 4 | 23-01-06 09:02 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:09.