| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koje su vaše tri najgore ovisnosti? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: zagi_5 ne vidim razloga zašto bi sex, dinamo, cure i sl. bile loše ovisnosti!? ma ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje su vaše tri najgore ovisnosti? Citat:
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: Koje su vaše tri najgore ovisnosti? dan mi ne moze proci bez glazbe, interneta i mobitela
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #78 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje su vaše tri najgore ovisnosti? kava, cigarete (nije baš najgora, ne pušim tak puno)
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 21
Poruka: 115
![]() | Re: Koje su vaše tri najgore ovisnosti? kava i cigarete. trecu nemam
__________________ We started off trying to set up a small anarchist community, but people wouldn't obey the rules. |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje su vaše tri najgore ovisnosti? Cigarete, Internet, moja Hondica
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgore, ovisnosti, tri, vas e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 11:45 |
| Klasifikacija Žena | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 22:21 |
| Skola tambure | gudo16 | Glazba | 4 | 23-01-06 10:02 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 01:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:27.