| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kojem forumašu/šici bi ste ostavili dijete na cuvanje? u Društvo forumu; Znači, za kojeg forumasa/icu mislite da je dovoljno zreo da mu možete ostaviti malog bebača na čuvanju dok ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 29
Poruka: 5,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kojem forumašu/šici bi ste ostavili dijete na cuvanje? Znači, za kojeg forumasa/icu mislite da je dovoljno zreo da mu možete ostaviti malog bebača na čuvanju dok ste vi na šljaki. Znači tko bi bio dobar babysitter što odgovornošću što načinom odgoja koji bi primjenio na dijete. Navesti i primjer muškog i ženskog babysittera Drugi put ću postaviti pitanje kojoj forumašici bi napravili bebu (za forumaše) ili kojem bi forumašu dali da vam napravi dijete (za forumašice). Tak da se spremite i za to pitanje. Spasoje nije opcija, za njega se zna da bi mu sve dale da im napravi dijete i da bi mu svi htjeli na mu naprave dijete (ili mu omogućiti lakše obavljanje velike nužde) ![]()
__________________ Ja sam najsretniji čovjek na svijetu |
| | |
| | #3 (permalink) |
| 1 + 1 Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: na adaptaciji Godina: 27
Poruka: 9,232
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojem forumašu/šici bi ste ostavili dijete na cuvanje? Teici, Nefertiti, Daidži. Kod njih mislim da neće biti ni gladno. ![]()
__________________ Samo ti sve tajne znas o meni, moja ljubavi sve ono sto sam ja samo ti, ti jedina si sreca mojoj istini, moja ljubavi |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| moderator foruma Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: opet u manufakturi :ccc Godina: 35
Poruka: 14,802
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojem forumašu/šici bi ste ostavili dijete na cuvanje? Citat:
a forumašici...nekako me mama podsjeća na sigurnost i toplinu doma...i na mammae ![]()
__________________ Jebes krizu, zivot nema reprizu Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Sto su to TARZANCICI | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 4,263
![]() | Re: Kojem forumašu/šici bi ste ostavili dijete na cuvanje? Ja bi dijete ostavio Oggyu (ne zato jer mi se sviđaš ) nego jer bi mali posto pravi picolovac![]() Fat boyu nebi ni u ludilu da mi se mali ukrmi i dobi dijabetes il kaj ja znam... ![]() Cini možda bi ak obeća da neće dirat Hainneken dok je mali kod nje... Teici bi jer bi ga naučila moralnim vrijednostima... Ma ima dost ljudi ![]() Zadnji Uredio Adolon : 26-10-07 u 10:43. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 29
Poruka: 5,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojem forumašu/šici bi ste ostavili dijete na cuvanje? Hvala onima koji smatraju mene kao dobrim babysitterom. ![]() Inace, mislim da cu biti najbolji babysitter bebačicama u dobi od 17 do 25 godina. To je osjetljivo doba kada je jako bitno da bebačica bude kvalitetno upoznata sa svojom seksualnošću koja buja u njoj ![]()
__________________ Ja sam najsretniji čovjek na svijetu |
| | |
![]() |
| Tagovi: cuvanje, dijete, forumas us ici, kojem, ostavili, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:10.

i sahasi

Nema alkohola dok je mali kod tebe!