Raspravljate o temi Kojem forumašu/šici bi ste ostavili dijete na cuvanje? u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; Oggy je cuval ovog kindera...
Mislim da bi za to bili najbolji Oggy i daidza a od forumašica Nefertiti mi je nekako najsigurnija i najstabilnija.
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
Jako teško pitanje.. ne poznajem nikoga tako dobro da bih mogla odgovorit, možda Evi, ali to je dosta subjektivan odgovor, Cini (mislim da je jednom rekla kako je čuvala male rođake), Lulu, Nefertiti i Mišici... ma ne znam.
Za neke od prethodno navedenih znam da ne vole djecutako da većina forumaša odgovara ne poznavajući osobu.
A za sebe znam da nisam nikakav autoritet i da me djeca nimalo ne shvaćaju ozbiljno jer sam budalastija od njihali zato imam onaj majčinski instinkt.
A od muških forumaša ovako očinski tipovi mi se čine Dr Jekyll i Sahasa, Wolf i Anthlon, ali sumnjam da bi bili presretni![]()
Zadnji Uredio Wamp : 01-11-07 u 16:15
teici, dorini, sahasi ili daidzi
Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć'
Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
a meni niko![]()
P.S. Anthlonovo dobro mišljenje o mojim talentima mi vrlo laska![]()
Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.
Šabanu![]()
Bolje je zbog Parkinsa malo proliti,
nego zbog Alzheimera ne popiti
Jogobeli. Imalo bi mi dijete šta sisat mjesecima. Nepresušan izvor kalcija kod Jogobele... tako da bi njoj dao.
Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata