| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kojem forumašu/šici bi ste ostavili dijete na cuvanje? u Društvo forumu; Oggy je cuval ovog kindera... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,392
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojem forumašu/šici bi ste ostavili dijete na cuvanje? daidži i mišiću. Citat:
![]() | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojem forumašu/šici bi ste ostavili dijete na cuvanje? Mislim da bi za to bili najbolji Oggy i daidza a od forumašica Nefertiti mi je nekako najsigurnija i najstabilnija.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojem forumašu/šici bi ste ostavili dijete na cuvanje? Jako teško pitanje.. ne poznajem nikoga tako dobro da bih mogla odgovorit, možda Evi, ali to je dosta subjektivan odgovor, Cini (mislim da je jednom rekla kako je čuvala male rođake), Lulu, Nefertiti i Mišici... ma ne znam. Za neke od prethodno navedenih znam da ne vole djecu tako da većina forumaša odgovara ne poznavajući osobu. A za sebe znam da nisam nikakav autoritet i da me djeca nimalo ne shvaćaju ozbiljno jer sam budalastija od njih ali zato imam onaj majčinski instinkt. A od muških forumaša ovako očinski tipovi mi se čine Dr Jekyll i Sahasa, Wolf i Anthlon, ali sumnjam da bi bili presretni ![]() Zadnji Uredio Wamp : 01-11-07 u 16:15. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojem forumašu/šici bi ste ostavili dijete na cuvanje? pa da ga ne vidiš i sjedneš na njega... ![]() P.S. Anthlonovo dobro mišljenje o mojim talentima mi vrlo laska ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojem forumašu/šici bi ste ostavili dijete na cuvanje? ooo Vatro, poglee Evo, evo, ako imadnem više komada pričuvaš jedno ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #40 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kojem forumašu/šici bi ste ostavili dijete na cuvanje? Jogobeli. Imalo bi mi dijete šta sisat mjesecima. Nepresušan izvor kalcija kod Jogobele... tako da bi njoj dao.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
![]() |
| Tagovi: cuvanje, dijete, forumas us ici, kojem, ostavili, ste |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:28.

ooo Vatro, poglee