| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koji bi bio savršeni scenarij za prvi izlazak sa nekom osobom? u Društvo forumu; Ajoj! Izlazak na cajke - pa i ne baš... u biti - NO FUCKING WAY!!! To bi mi bio ultimativni de-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji bi bio savršeni scenarij za prvi izlazak sa nekom osobom? Ajoj! Izlazak na cajke - pa i ne baš... u biti - NO FUCKING WAY!!! To bi mi bio ultimativni de-motivacijski faktor... Kazališna predstava - hmmm možda, ako znam da ženska voli kazalište... inače, ne, ne....Ja sam više onako za klasiku: piće pa onda negdje gdje se pleše (naravno, mjesto gdje je mainstream muzika)...
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
![]() |
| Tagovi: bio, izlazak, koji, nekom, osobom, prvi, savrs eni, scenarij |
« Boca istine
|
Dajete li krv? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Struktura Dos-a | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:12 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:15.

možda, ako znam da ženska voli kazalište... inače, ne, ne....