Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koji forumaš bi vam mogao zabiti nož u leđa u Društvo forumu; sigurno s vremenom na ovom forumu,kako ste stekli nove prijatelje ili poznanike-tako ste shvatili da su neki i ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 06-06-07, 17:26   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 06-06-07
Poruka: 23
vikicica se izdvaja iz mase
koji forumaš bi vam mogao zabiti nož u leđa

sigurno s vremenom na ovom forumu,kako ste stekli nove prijatelje ili poznanike-tako ste shvatili da su neki i lažni.pro forma.tko će vas prvi izdati?stjerati u kut ili vam se pak uvući u kožu spremajući se da zabije nož...sve u svrhu vlastitog profita....
vikicica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 06-06-07, 17:32   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,689
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan
Re: koji forumaš bi vam mogao zabiti nož u leđa

Ne kužim kakav bi ja imala profit kada bi recimo tebi se ulizala i onda ti zabila nož u leđa?
Star 06-06-07, 17:35   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: vikicica Pogledaj Poruke
tko će vas prvi izdati?stjerati u kut ili vam se pak uvući u kožu spremajući se da zabije nož...sve u svrhu vlastitog profita....
...izbacite najslabiju kariku!
Ibort je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 06-06-07, 17:37   #4 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: Eleonora Pogledaj Poruke
Ne kužim kakav bi ja imala profit kada bi recimo tebi se ulizala i onda ti zabila nož u leđa?
ja sam mala riba...zar ne?
vikicica je offline  
Star 06-06-07, 17:39   #5 (permalink)
prof. Foruma

Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Ne to nego opčenito,kakav PROFIT ja imam da tebe izbacim ili kako ti kažeš zabijem nož u leđa!
Ili ne tebi nekome drugome,jer nemam pojma o kakvom ti profitu pričaš!
Star 06-06-07, 17:41   #6 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,492
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

ne kužim na koji način bi mi netko koga nisam upoznao mogao zabit nož u leđa...da rezimiramo, postoje ljudi koji mi više odgovaraju ili manje. Ali na kraju krajeva ovo je forum i svatko od nas sjedi za svojim kompom i tipka. Sigurno da te netko s foruma na neki način nečim može povrijediti, ali u krajnjoj liniji sigurno to ne bih doživio ni približno kao da me povrijedio netko od ljudi kojima sam svakodnevno okružen

Dakle, zabijajte mi nož u leđa koliko god želite, aj dont ker
Star 06-06-07, 17:44   #7 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
ne kužim na koji način bi mi netko koga nisam upoznao mogao zabit nož u leđa...da rezimiramo, postoje ljudi koji mi više odgovaraju ili manje. Ali na kraju krajeva ovo je forum i svatko od nas sjedi za svojim kompom i tipka. Sigurno da te netko s foruma na neki način nečim može povrijediti, ali u krajnjoj liniji sigurno to ne bih doživio ni približno kao da me povrijedio netko od ljudi kojima sam svakodnevno okružen

Dakle, zabijajte mi nož u leđa koliko god želite, aj dont ker
zašto si ti baniran?kad nisi?
vikicica je offline  
Star 06-06-07, 17:45   #8 (permalink)
prof. Foruma

Pa dobro Wonder to je al ona kaže da ti imaš profit od toga kaj nekom zabiješ nož u leđa!
To ne kužim?
Star 06-06-07, 17:46   #9 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Mislim kad bi napravio neko veliko sranje za bann, da bi to silence hladnokrvno obavio To međutim nije zabijanje noža u leđa ali bi povukao okidač bez oklijevanja
ice je offline  
Star 06-06-07, 17:46   #10 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,492
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:
Pravi autor: vikicica Pogledaj Poruke
zašto si ti baniran?kad nisi?
zeznuo sam sistem, pa mogu pisat čak iako sam pojeo bananka

Citat:
Pa dobro Wonder to je al ona kaže da ti imaš profit od toga kaj nekom zabiješ nož u leđa!
To ne kužim?
ja još manje, ali sam odgovorio s obzirom na ime topica
Zatvorena Tema
Tagovi: forumas, koji, noz, zabiti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114