| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koji forumaš bi vam mogao zabiti nož u leđa u Društvo forumu; sigurno s vremenom na ovom forumu,kako ste stekli nove prijatelje ili poznanike-tako ste shvatili da su neki i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 06-06-07 Lokacija: cmokograda
Poruka: 23
![]() | koji forumaš bi vam mogao zabiti nož u leđa sigurno s vremenom na ovom forumu,kako ste stekli nove prijatelje ili poznanike-tako ste shvatili da su neki i lažni.pro forma.tko će vas prvi izdati?stjerati u kut ili vam se pak uvući u kožu spremajući se da zabije nož...sve u svrhu vlastitog profita.... |
| |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,689
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji forumaš bi vam mogao zabiti nož u leđa Ne kužim kakav bi ja imala profit kada bi recimo tebi se ulizala i onda ti zabila nož u leđa?
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji forumaš bi vam mogao zabiti nož u leđa Ne to nego opčenito,kakav PROFIT ja imam da tebe izbacim ili kako ti kažeš zabijem nož u leđa! Ili ne tebi nekome drugome,jer nemam pojma o kakvom ti profitu pričaš!
| |
| | #6 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji forumaš bi vam mogao zabiti nož u leđa ne kužim na koji način bi mi netko koga nisam upoznao mogao zabit nož u leđa...da rezimiramo, postoje ljudi koji mi više odgovaraju ili manje. Ali na kraju krajeva ovo je forum i svatko od nas sjedi za svojim kompom i tipka. Sigurno da te netko s foruma na neki način nečim može povrijediti, ali u krajnjoj liniji sigurno to ne bih doživio ni približno kao da me povrijedio netko od ljudi kojima sam svakodnevno okružen Dakle, zabijajte mi nož u leđa koliko god želite, aj dont ker ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| |
| | #7 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 06-06-07 Lokacija: cmokograda
Poruka: 23
![]() | Re: koji forumaš bi vam mogao zabiti nož u leđa Citat:
| |
| |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji forumaš bi vam mogao zabiti nož u leđa Pa dobro Wonder to je al ona kaže da ti imaš profit od toga kaj nekom zabiješ nož u leđa! To ne kužim?
| |
| | #9 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji forumaš bi vam mogao zabiti nož u leđa Mislim kad bi napravio neko veliko sranje za bann, da bi to silence hladnokrvno obavio To međutim nije zabijanje noža u leđa ali bi povukao okidač bez oklijevanja ![]() |
| |
| | #10 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji forumaš bi vam mogao zabiti nož u leđa zeznuo sam sistem, pa mogu pisat čak iako sam pojeo bananka ![]() Citat:
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| |
![]() |
| Tagovi: forumas, koji, noz, zabiti |
« Koliko djece?
|
amo ovako »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:47.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!