| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koji forumaš bi vam mogao zabiti nož u leđa u Društvo forumu; ja bi nekom noz u ledja htjela zabiti ima dobrovoljaca ?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji forumaš bi vam mogao zabiti nož u leđa Nisam siguran da se tako dobro poznajemo- to je omiljena razbribriga mojih prijatelja u 'stvarnom životu'... A i bojim se da si se premalo okoristila mojim prijateljstvom (po njihovim kriterijima) da bi to i htjela učiniti. Ali, ako te veseli, samo daj- ako nađeš mjesta za još jednom. ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| |
| | #36 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji forumaš bi vam mogao zabiti nož u leđa A jbg to ti je ljudska priroda- kad im više ne trebaš onda im smetaš... Ali kajjaznam, navikne se čovjek, ali nikako i da se nauči. ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| |
| | #38 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-06-07
Poruka: 6
![]() | Re: koji forumaš bi vam mogao zabiti nož u leđa Jeli do sada ne'ko nekom zabija nož u leđa? Ima li 'ko primjer koji će nam objasniti. Inače mi tema nikako nije jasna! Bija san na nekin forumima prije, ali nisan vidija ništa slično. Zanimljivo ... |
| |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji forumaš bi vam mogao zabiti nož u leđa Ovaj forum je jedinstven! Ima čak i svojih 10 zapovijedi,prva je 1.nemaj drugih foruma uz mene!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| |
![]() |
| Tagovi: forumas, koji, noz, zabiti |
« Koliko djece?
|
amo ovako »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:26.

ima dobrovoljaca ?

Ali, ako te veseli, samo daj- ako nađeš mjesta za još jednom. 
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!