| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi kojih biste pet forumaša najradije upoznali? u Društvo forumu; mojih pet, abecednim redom: damfisk, ice, mama, vanderhook, wamp... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,289
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kojih biste pet forumaša najradije upoznali? a jooooooooj samo 5? ok...znaci upoznala sam silence, teicu i kikija...onda ovako: damfisk, daidza, joks, šumsko voce i wamp. ![]() onda: ševa, hagan, hook, eva, eow, slay, tarquino, pharaoh i ostatak ekipe, cak i himalajku! ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kojih biste pet forumaša najradije upoznali? najradije bi upoznao damfiska i fiskdama . onako, čini mi se da su nainteresantniji (uopće nisam narcisoidan, neeeeeee) Zatim teicu, Wamp, mamu, Eowyn, evu, mysterius. Nakon temeljitog i iscrpnog upoznavanja, mogu se upoznat i sa muškim članovima - ševa, ice, šumsko, silence, gazda, pa i sahasa (da se malo posvadimo) i tako to... Ma u biti - sve. ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kojih biste pet forumaša najradije upoznali? Pošto sam upoznala mamu, Silence i Kikija... 1. Damfisk (nešto si popularan )2. Joks 3. Himalajku (da vidim kako izgledaš )4. Lovel 5. Wamp (moju kolegicu moderatoricu) |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: kojih biste pet forumaša najradije upoznali? Ma ne mogu odgovoriti za samo 5, jednostavno je premalo, zato neću nikog navoditi jer bi morao nekog izostaviti. Uglavnom sve sa kojima sam postao dobar otkad sam tu a i neke sa kojima još nisam ali mi se čine jako zanimljivim.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: kojih biste pet forumaša najradije upoznali? 1.Gazda (da vidim tko sve ovo vodi) 2.Damfisk 3.Eowyn 4.Joks ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: upoznavanje forumasa |
« Spoj sa curama ?
|
da se neka osoba ljuti na vas,i da ste ju nenamijerno povrijedili,kak bi ju odljutili »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:39.

...i mama i eva mi se čine interesting..