| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi kojih biste pet forumaša najradije upoznali? u Društvo forumu; Hagana, ševu, maslowa, daidzu...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| 4nick8or | Re: kojih biste pet forumaša najradije upoznali? ha, gazdu sam upoznao i peugeota isto, a neznam, nemam favorite, ali neke ok, bi, gogya ,cyrusa-iggysluta ,ma serem ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #13 (permalink) |
| butsecks | Re: kojih biste pet forumaša najradije upoznali? Pardon ali ja stvarno ne mogu napisat samo 5 nickova..... ![]() Wamp, Eowyn, Silence, Maslow, Kristijan, Sahasa, Gogy, Damfisk, Joks, Slay, Wonderwall, Lovel, DaMassa, Slider, Pharaoh....
__________________ Ja živim na slepom koloseku... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kojih biste pet forumaša najradije upoznali? pa u tom je baš štos, da se izabere 5 vama najzanimljivijih ili naj-(dopuni po želji)... eto, ja sam zaboravio lovela, i daidzu bih htio upoznati, sahasu.. ali opet ne znam koga bih iz moje top-petorke izbacio.. (kikija ću tak i tak upoznati u sljedećih par dana...) znam da smo si većina međusobno super, ali svatko ima favorite, u tom je stvar.. ali za pet se valjda možete odlučiti (vi koji niste) a da sam stavio na izbor samo jednu osobu ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #15 (permalink) |
| charolastra | Re: kojih biste pet forumaša najradije upoznali? Pa bilo bi mi lakše odabrati jednu osobu nego 5, ovako ne mogu staviti sve koje bih htio a opet moram birati njih 5. Ali odlična tema, dala mi je razmišljati i skužio sam sa koliko sam se tu ljudi zbližio do sad.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kojih biste pet forumaša najradije upoznali? Citat:
![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kojih biste pet forumaša najradije upoznali? Ševu, Vanderhooka i mamu npr......i icea i ......još jedan........hm..........slider ajde nek bude
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: upoznavanje forumasa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:27.

,cyrusa-iggysluta

a i neke sa kojima još nisam ali mi se čine jako zanimljivim.