Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi kojih biste pet forumaša najradije upoznali? u Društvo forumu; i narcisizam...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-05-07, 19:23   #51 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,101
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow
Re: kojih biste pet forumaša najradije upoznali?

i narcisizam

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 21:02   #52 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,240
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
ja bi kikija, on mi je baš jeben

ko ga jebe???
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 21:42   #53 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 1,150
miksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavan

roko, mogu biti krava, ronaldinho girl, aurorica i poslednji ali ne i najmanje vredan SAHASA

Zadnji Uredio miksi : 23-05-07 u 21:49.
miksi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 21:49   #54 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-05-07
Godina: 21
Poruka: 316
aurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono neštoaurorica ima ono nešto

kristijan, dave, miksi, aris i bahamut
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 21:56   #55 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Malo mi je pet

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 23:57   #56 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,101
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

I meni je premalo 5 a previše svih 40.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 09:59   #57 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,151
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

fat_boy_slima ... da vidim je li zaista takav "bucko"
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 23:56   #58 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,089
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Jesam
Ajme daidža ja tebe nisam ni rekla u onih pet. Evo ispravak! Daidžu želim upoznati, ili već jesam
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 00:28   #59 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,745
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Zeljonara,daidzu,ludogabru,prospera i lovela!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 00:30   #60 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-06-06
Godina: 26
Poruka: 643
tomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz masetomcraft se izdvaja iz mase

Teicu dok je pripita
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: upoznavanje forumasa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113