| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno) u Društvo forumu; evo ja sam dosta sportova trenirao,pa da krenem s nabrajanjem... 1.tenis(1god) 2.odbojka(2god) 3.nogomet(3god) ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Bavite li se nekim sportom? | |||
| aktivno | | 11 | 20.37% |
| redovito, ali samo rekreativno | | 23 | 42.59% |
| vrlo rijetko | | 9 | 16.67% |
| nisam sportski tip, ali zato mogu popiti | | 11 | 20.37% |
| Glasači: 54. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno) evo ja sam dosta sportova trenirao,pa da krenem s nabrajanjem... 1.tenis(1god) 2.odbojka(2god) 3.nogomet(3god) 4.atletika(neznam kolko) 5.košarka 6.plivanje 7.gimnastika( )u zadnje vrijeme se nijednim sportom ne bavim,mislim krenut u teretanu opet... a ponekad ja i Ive_ri znamo odigrat jednu partiju tenisa ps.nisam našao sličnu temu ovoj,unaprijed se ispričavam ako ima ovakva neka tema ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno) bavim se tenisom ima već 5 god.u prvoj fazi i do 3 puta tjedno a u zadnje vrime samo rekreativno i to nažalost jednom tjedno zvog nedostatka slobodnog vrimena..u teretani sam još uvik redovito mada sam prije dosta češće dolazio.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,231
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno) a nema opcija > kad stignem ima samo redovito, i vrlo rjetko....ali dobro inace kosarka ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,095
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno) igram tenis preko ljeta dosta često, bar 2-3 puta tjedno, i igram stolni tenis preko zime i preko ljeta, a zna uletit i koji nogomet, vožnjica biciklom... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno) bila sam se bavila 6 godina odbojkom,a sad pilates,yoga,s-factor,teretana,ples,....ovisi koje je godišnje doba ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
![]() |
| Tagovi: baviteprofesionalno, kojim, rekreativno, sportom |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:39.

)