| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno) u Društvo forumu; ponekad nogomet..........ne stignem su puno bavit sportom kad sam cijelo vrijeme na motoru... |
| Vidi Rezultate Anketa: Bavite li se nekim sportom? | |||
| aktivno | | 11 | 20.37% |
| redovito, ali samo rekreativno | | 23 | 42.59% |
| vrlo rijetko | | 9 | 16.67% |
| nisam sportski tip, ali zato mogu popiti | | 11 | 20.37% |
| Glasači: 54. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,528
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno) ponekad nogomet..........ne stignem su puno bavit sportom kad sam cijelo vrijeme na motoru
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 796
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno) Nikad nikakav sport osim što volim more i cili život sam po moru. Neko vrime kao mlađi dosta ronija, posli samo kraja puškom a sad samo lovin iz broda. A najlipši vam je sport i liti i zimi otič na more bacit sidro i leć i ništa ne raditi, i tako dvi tri ure, onda dođeš kući pa te pitaju jel šta bilo a ti odgovoriš slabo i sitno pa san bacija natrag u more.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,865
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno) ja sam trenirao kosarku a sad se rekreativno bavim,kao klinac sam trenirao i nogomet
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: thailand/zagreb Godina: 25
Poruka: 301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno) aktivno se bavim sportskim penjanjem, a rekreativno se vozikam okolo na biciklu. do nedavno sam se bavio i tajlandskim boksom, a kao klinac u osnovnoj trenirao sam break dance. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno) tenis.kosarka i bordanje ![]()
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
| | #19 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno) Ma nisi,ti profesionalno degustiraš pive Jebiga sam si je kriv šta nije stavio sve adekvatne odgovore u anketu ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
![]() |
| Tagovi: baviteprofesionalno, kojim, rekreativno, sportom |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:22.

Pali gume a ne dušu