| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno) u Društvo forumu; Trenirala sam odbojku 5 godina, još davno...ali trenutno idem na aerobik , rekreativno.... |
| Vidi Rezultate Anketa: Bavite li se nekim sportom? | |||
| aktivno | | 11 | 20.37% |
| redovito, ali samo rekreativno | | 23 | 42.59% |
| vrlo rijetko | | 9 | 16.67% |
| nisam sportski tip, ali zato mogu popiti | | 11 | 20.37% |
| Glasači: 54. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,020
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno) Trenirala sam odbojku 5 godina, još davno...ali trenutno idem na aerobik , rekreativno.
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 527
![]() | Re: Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno) cage ball vec dobre tri godine. jednom do dva puta tjedno prije sam vesla
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-09-07 Godina: 32
Poruka: 3
![]() | Re: Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno) Zapravo to nije sport nego zdrav način života ali se zna jako dobro oznojiti. Uglavnom govorim o planinarenju. Nema ništa bolje od par dana provedenih na Velebitu. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno) Od svoje 13 bavio se raznim borilačkim sportovima ali ne profesionalno....teretane....trčanja....bicikl....malo sam to prorijedio (najviše zbog vježbanja prstiju na tipkovnici)....ali ipak se održavam....
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 512
![]() ![]() | Re: Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno) dugo sam trenirala plivanje od negdje 3 razreda osnovne do 2 srednje i bila sam dost dobra,prestala sam da ne bi izgledala ko ormar... tenis je bio u igri nekih 1godinu dana-tu sam fakat katastrofa... cijelu srednju sam isla rekreativno,REDOVITO na tae bo,3x tjedno-i onaj ko to nije probo ne zna koliko se na tom istrosis... skijanje svake zime... a sad ce biti rolanje skoro svaki vikend na jarunu ![]() nadam se da cu sad ubaciti neki aerobik...ljeto,dolazi nam ljeto... |
| | |
| | #50 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 2,851
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno) 1.karate 3god 2.plivanje 1god 3.tae kwon do 3god 4.košarka 2,5 god 5.tenis 3,5 god više ne treniram često zbog nedostatka vremena,ali znam nekada sa prijateljima koji znaju igrat tenis ovako prek vikenda se naći i igrat parove |
| | |
![]() |
| Tagovi: baviteprofesionalno, kojim, rekreativno, sportom |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:28.