| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno) u Društvo forumu; profesionalno ničim, a rekreativno idem na fitnes 2-3 puta tijedno e da, i sex bar 4-5 puta tjedno (... |
| Vidi Rezultate Anketa: Bavite li se nekim sportom? | |||
| aktivno | | 11 | 20.37% |
| redovito, ali samo rekreativno | | 23 | 42.59% |
| vrlo rijetko | | 9 | 16.67% |
| nisam sportski tip, ali zato mogu popiti | | 11 | 20.37% |
| Glasači: 54. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #55 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno) Profesionalno ne, ali rekreativno igram tenis, i ponekad odem u teretanu.
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kojim se sportom bavite?(profesionalno ili rekreativno) Prije sam se bavio nogometom profesionalno, a danas više ničim! Neda mi se više trčati, samo mi se pije alkohol i tulumari! To mi je zabavnije nego trčati, a da nezaboravim, to je sve zbog cura! ![]()
__________________ BIOHAZARD - for bad life, my life |
| | |
![]() |
| Tagovi: baviteprofesionalno, kojim, rekreativno, sportom |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:19.