| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koju melodiju imate na mobitelu? u Društvo forumu; Tražila sam i nisam uspjela naći ovakvu temu ovdje. Ako je ipak već bila, brišite! Zanima me, koja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Koju melodiju imate na mobitelu? Tražila sam i nisam uspjela naći ovakvu temu ovdje. Ako je ipak već bila, brišite! Zanima me, koja vam je melodija na mobitelu? Prije sam imala za skoro svaki kontakt drugu melodiju, ali sad više nemam vremena s time se igrati tako da mi za sve zvoni početak pjesme White wedding Billy Idola. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koju melodiju imate na mobitelu? Hladno pivo - Konobar... Već dosta dugo, lagano mi je dosadila ![]()
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju melodiju imate na mobitelu? Neku s moba, bez veze, al nek zvoni ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Koju melodiju imate na mobitelu? Pitajte oggyja i fbs-a ![]() Između par koje imam izdvajam peeper, poznat po tome da otpadaju plombe od njega ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koju melodiju imate na mobitelu? pojma neam..meni se to stalno mjenja...imam memorijsku karticu,pa kak neke pjesme stavljam svako malo...stalno mi se mjenja-tj ja mjenjam..trenutno mislim da mi zvoni neka od mobitela.jel nemam ni jednu pjesmu na mobu neg su sve na memorijskoj
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:39.