| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koju melodiju imate na mobitelu? u Društvo forumu; Hahaha, meni je bio narodnjak do neki dan (bila dobra zajebancija s tom pjesmom, i ja je stavim ''zivot svoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju melodiju imate na mobitelu? Hahaha, meni je bio narodnjak do neki dan (bila dobra zajebancija s tom pjesmom, i ja je stavim ''zivot svoj ne volim ko te tebe ja... ''Dragana Mirkovic i Danijel Đokić) I prvi put ta meldoija je zazvonila u uredu direktora na sastanku kad obično svi mobiteli stoje isključeni , ajme stida, i objasnim da je sala u pitanju i crkajem od smijeha, a on legenda ''je li to Dragana i onaj mali'' (dobro, to on da se ja manje osjećam neugodno)... Koliko me je samo puta osramotilo, ja u butiku mob zazvoni, i cujes mene ''a sto me bola osramoti''... Sad je Rihanna ''don't stop the music'', ne bih ni nju nego ima prodoran početak i uspije me probuditi (ima melodija koje moje cijenjeno uho apsolutno ne doživljava) Eto, s tim da mi je motorolin ''hello moto'' skroz dobra melodija, pa ću i nju vratit uskoro... |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju melodiju imate na mobitelu? Citat:
A vrijeme je da i ja nakon par godina božićnu pjesmicu zamjenim za obinu zvonjavu. Zadnji Uredio Dar1 : 13-03-08 u 09:26. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:18.

--->