| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliki ste Forumaš ? u Društvo forumu; Započeo 189 tema (ali popriličan broj ih je od natjecanja ) Najviše odgovora: Servantov kutak za slike i fotografije - 108 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,376
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliki ste Forumaš ? Započeo tema - 133 Najpogleda Forumski parovi : 4,730 Req: Ban : 3,704 Najodgovora Forumski parovi : 285 Req: Ban : 165 http://www.croportal.net/forum/upozn...-parovi-32941/ Req: Ban
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #43 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliki ste Forumaš ? Započeo 500 tema Najviše odgovora sise,bradavice i sl. 1,363 Najviše pogleda sise,bradavice i sl. 101,469 ![]()
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! Zadnji Uredio fat_boy_slim : 28-02-08 u 20:53. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| next best thing | Re: Koliki ste Forumaš ? već zaboravih na ovo započeo tema 371 najviše odgovora 2166 Koliko rep+ bodova? najviše pogleda 66212 Big Brother 4
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Celebrity | Re: Koliki ste Forumaš ? zapoceto tema: 50 najvise odgovora: riješite zagonetku 484 najvise pogleda: uske traperice ili minjak?!!!!!!!! 15,685 - moja prva tema ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #46 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliki ste Forumaš ? mah to je meni samo napuhavanje i dizanje ega.. kiflac ja se ne zamaram time previse i ne volim se hvaliti
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #50 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliki ste Forumaš ? Započeo: 46 tema Najviše odgovora: 213 ("Imena pjesama abecedno") Najviše pogleda: 4832 ("Zagonetke")
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas, koliki ste forumas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:59.

(ali popriličan broj ih je od natjecanja
)