| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koliko alkohola popijete.... u Društvo forumu; previse, pogotovo sinoc..frend slavio rođendan....ajme kakvo je to pretjerivanje bilo....jos uvijek sam pijan... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: koliko alkohola popijete.... previse, pogotovo sinoc..frend slavio rođendan....ajme kakvo je to pretjerivanje bilo....jos uvijek sam pijan
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #92 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,044
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko alkohola popijete.... moram priznati da ja jako puno mogu popiti! A jebi ga, kad sam stara rokerica! ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 881
![]() | Re: koliko alkohola popijete.... Pa dok nisam odlučio da više neću piti pio sam dosta. Ono navečer vani i par piča ali neki puta znao sam popit i blizu litre žestice po noči al to ono baš kad bi se išlo vani negdi ono dobro izopijat Neka pića su mi se i zgadila kolko sam ih pio ![]() Al sada više nema sutra točno 100 dana da nisam popio ni kapi alkohola ![]() Zadnji Uredio ris mb : 15-03-08 u 17:37. |
| | |
| | #99 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko alkohola popijete.... ako vozim onda ne pijem ništa alkoholno a kad nema vozila onda vrijedi ona "kad je bal nek je maskenbal" ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: koliko alkohola popijete.... pijem svakodnevno, ali pijem pametno, u guzicu ne u glavu. Ovisno o danu dal je lep il je tmuran popijem po jedno pičence na više strana a u konačnici kroz ceo dan može da se kaže da se radi od oko litra do litra i pol žestice. Pića hemiska izbegavam, uglavnom domaću rakiju. Vino pijem samo u posebnim prigodama i to čašu dve.
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:50.