| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koliko alkohola popijete.... u Društvo forumu; previse... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko alkohola popijete.... radi društva se popije par pivica, a od više pijače pogotovo ako se žešća pije onda je to zapravo više štete nago koristi gledajući sa socijalne strane (nažveglani nikom nije zabavan osim sebi) a i zakaj ljudi piju tak puno, kaj su svi tak žedni ili samo žele bit hrabri? ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko alkohola popijete.... Ja nemam mjere, koliko ima cuge toliko pijem kad sam vani. Sa ekipom ispod kartona Bavarie ne idem. I to je tek da me malo omami. Onda prelazim na razna sranja koja se nude. Jedino što ne prihvacam vino u bilo kojem obliku i ciste žestice. Ostalo sve primam. Ja sam se isto započeo pitati jel to bas u redu koliko toga trpam u sebe. Al' onda mi sine: "ako si ne mozes dopustiti jednom u 2 tjedna da se ukomiras k'o sivonja, a nemas nikakvih obaveza onda u kurac i mladost-ludost".
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko alkohola popijete.... u zadnje vrijeme baš i ne, popijem si samo onako koju pivicu za gušt kad idem van i sl. (i rijetko kad je neka fešta onda se znamo dobro zarakijat )to je više bio đir u srednjoj školi (pogotovo prva dva razreda, onda se ne sjećam kad smo bili trijezni ) onda smo se opijali skoro pa svaku subotu ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:36.

i ekonomično...
) onda smo se opijali skoro pa svaku subotu