| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koliko alkohola popijete.... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: fat_boy_slim mene je sram reći a reci,reci.... i ja se sramim pa sam rekla ili ti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko alkohola popijete.... Mene isto godine stižu, a i postao sam gotovo totalno imun na alkos. Zato sam rekao NE, jer je glupo plaćat cugu a ne možeš se napit, tako da sad samo u posebnim prilikama ili kad odem van platim drugima a ja pivu i meni dosta, samo da nije grlo suho. ![]() |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: koliko alkohola popijete.... Ja jednom u dva tjedna...al onda količinski brdo... sigurno desetak piva i dva do tri deca žeste... Ono...kad je bal, nek je maskembal... ![]() e i onda se pije negdi od dva popodne pa do šest ujutu...
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:14.

--->