| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koliko alkohola popijete.... u Društvo forumu; Pila sam ko smuk prije.....rijetko kada bih se istinski napila...izgleda da sam imuna na alkohol....sad ne pijem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko alkohola popijete.... Pila sam ko smuk prije.....rijetko kada bih se istinski napila...izgleda da sam imuna na alkohol....sad ne pijem iz dobro poznatih razloga
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #48 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko alkohola popijete.... puno previše! možda ne! ugl dosta!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: koliko alkohola popijete.... uglavno.. dok baš idem van a to je svaki vikend... obično pijem a to je praktički svaka subota.. i to ne da 'popijem'.. neg se fkt zapijem! do zadnje kune... do fajrunta... obično završavam u deliriumu a doma dolazim neznam ni sam kako! al tak mije fino... a vani mi lepo.... malo me ta alkoholna amnezija brine... a jebat ga ![]() aaa da.. kolko popijem? ahh, od 5-6 do 10piva, uglavnom s kombinacijom koje žestice.. tekila, đin, votka.-. vatever... ponajviše konjak! ponekad betonaža... ponekad nikad dosta....
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() | Re: koliko alkohola popijete.... pijem svaki put kad idem van...al se rijetko kad napijem......dobro podnosim,a i znam odredit kad mi je dosta....pijana sam možda jednom godišnje,ako i tad.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:05.

hihi

zar i pijes 

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.