| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koliko alkohola popijete.... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: cina u zadnje vrijeme bas malo a zato je kiša u dalmaciji zadnjh dana... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko alkohola popijete.... kad idem bas van van,popijem.. hmm... ne puno. napijem se ali znam sta radim kad idem samo na cugu, ne pijem nista kad smo u stanu-izbijem se ko stoka .
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: zadar Godina: 25
Poruka: 841
![]() ![]() | Re: koliko alkohola popijete.... kad idem vani - jeger samo s ledom u potocima ![]() doma - vinooo, koju bočicu s ekipom ![]()
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf |
| | |
| | #74 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,140
![]() ![]() ![]() | Re: koliko alkohola popijete.... kad idem vani,izlazi nas najmanje 10...i po izlasku potrosimo svi od 300 do 500 kuna... i nikada ne narucujemo turu za sve nas,nego uvijek bocu i bocu...a srećom cijela ekipa je na stocku,pa nam se nije teško dogovoriti...bilo je situacija kada bi ja druge nosi komirane u kuću,isto tako i oni mene... a Bože moj,netko od nas 20ak uvijek ima neki razlog za pit,pa mi potegnemo za njega...a to se događa vrlo često... sada kada je bio rukomet,pili smo po mjericu rakije svaki napad nas pola,a druga polovica za svaku obranu... i na kraju utakm nismo ni znali rezultat...pijemo masu,ali nismo alkoholicari...baz problema svaki od nas može popit bocu pića po izlasku...mislim na štok...
__________________ mogu li umjesto prof.foruma dobiti potpis "kung-fu panda" ??????????????? |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,139
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko alkohola popijete.... vani popijem ako pijem i to dosta... to je možda jedan ili dva vikenda mjesečno.... a doma nikad nepijem...........
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #76 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko alkohola popijete.... svaki petak, subotu i nedjelju maznem po 10-15 piva (po jednom izlasku), a ako je vino u pitanju toga mogu popit cijelu cisternu iako mi je pivo draze...zeste bas ne obozavam, ali ih isto pijem ko smuk ![]()
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko alkohola popijete.... Citat:
![]()
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:30.

.
Pali gume a ne dušu