| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koliko alkohola popijete.... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 ništa kakav amaterizam... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,795
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko alkohola popijete.... kad vech lovimo..pola gajbe u 15 minuta.. onda nakon tri sata drmnem josh pola, pola L stocka ili pelina ovisi... u meduvremenu 10setak juice votki...e to je tek za zagrijavanje..e kad se ugrijem..nicheg se ne sjecham doma ne cugam..mislim ja inache ne cugam to svi tako misle
__________________ nemam snage biti pošten iako to želim Zadnji Uredio Vuxs : 30-01-08 u 13:31. |
| | |
| | #85 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko alkohola popijete.... nisam pila alkohola od nove godine ![]() i to sam popila samo pola boce votke ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #87 (permalink) | |
| charolastra | Re: koliko alkohola popijete.... Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #89 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko alkohola popijete.... Inače dosta. Večeras ću, imam blagi osjećaj, malo više od dosta. Recimo, dok se ne onesvjestim.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:03.