Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? u Društvo forumu; Pa ne utječe previše- OK lijepo mi je vidjeti avatar koji mi se sviđa, ali će mi prije zapeti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-07-07, 14:51   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,776
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima
Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu?

Pa ne utječe previše- OK lijepo mi je vidjeti avatar koji mi se sviđa, ali će mi prije zapeti za oko onaj koji mi se ne sviđa (što ne znači da ću nužno imati lošije mišljenje o tom članu)...
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 15:00   #12 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

kaj ja znam..avatarčeki su in..samo da mogu bit malo vishe kb bi vidli kaj su avatarčeki..ja evo svojeg polako mjenjat..uskoro nebudu krvave ochi..
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 15:06   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,132
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Pa delimično mi nešto govori o osobi ali nije ništa presudno, naravno!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 15:18   #14 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,670
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

pa upadnu mi u oko i nesvjesno povežem katkad ljude s njima.....
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 15:26   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 3,948
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Pa delimično mi nešto govori o osobi ali nije ništa presudno, naravno!

Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 17:43   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,254
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

meni nije bitno kakav je avatar ali ful mi stalo da se ljudima svidi moj avatar. nema logike,znam
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 18:48   #17 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,424
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja stalno mjenjam svoje avatare pošto mi jako brzo dosade.

Da, podsvjesno povezujem avatar i osobu. Taj vizualni dio mi je nekako bitan.
I drago mi je kad vidim da je netko umjesto lošijeg avatara stavio neki bolji.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 19:22   #18 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,254
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

slazem se s tobom. i imas novi avatar
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 19:27   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,776
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

A ti kao nemaš?!? i to vrlo izazovan, kamo se onaj "as" zavukao?
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 20:01   #20 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,773
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Uopće mi nije bitno tko ima kakav avatar niti stvaram mišljenje o nekome na osnovu avatara...

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: avatar, clanu, koliko, mis ljenje, pojedinom, utjece, vas e

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114