| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? u Društvo forumu; Pa ne utječe previše- OK lijepo mi je vidjeti avatar koji mi se sviđa, ali će mi prije zapeti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,776
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? Pa ne utječe previše- OK lijepo mi je vidjeti avatar koji mi se sviđa, ali će mi prije zapeti za oko onaj koji mi se ne sviđa (što ne znači da ću nužno imati lošije mišljenje o tom članu)...
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? Pa delimično mi nešto govori o osobi ali nije ništa presudno, naravno!
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? pa upadnu mi u oko i nesvjesno povežem katkad ljude s njima.....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? meni nije bitno kakav je avatar ali ful mi stalo da se ljudima svidi moj avatar. nema logike,znam ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? Ja stalno mjenjam svoje avatare pošto mi jako brzo dosade. Da, podsvjesno povezujem avatar i osobu. Taj vizualni dio mi je nekako bitan. ![]() I drago mi je kad vidim da je netko umjesto lošijeg avatara stavio neki bolji. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? slazem se s tobom. i imas novi avatar ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,776
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? A ti kao nemaš?!? i to vrlo izazovan, kamo se onaj "as" zavukao? ![]()
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Purger | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? Uopće mi nije bitno tko ima kakav avatar niti stvaram mišljenje o nekome na osnovu avatara...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: avatar, clanu, koliko, mis ljenje, pojedinom, utjece, vas e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:18.