| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR A ti kao nemaš?!? i to vrlo izazovan, kamo se onaj "as" zavukao? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? a cuj.. malo bjezi pokusaj ga uhvatit ma avatari su tu da te oraspoloze
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? avatari su mi sikljuceni zasad tako da ne utjecu na moje misljenje o nekome ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,763
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? Eh, a ja kad sam vidio tvoj sam imao odmah bolje mišljenje o tebi- čim imaš dobar ukus u autima. ![]() P.P. Shelby- odi pogledaj zadnji video u temi Nostalgija u Autosportu (na toj trci i u sličnom autu ti je pobijedila ona Michele Mouton).
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde Zadnji Uredio Wolf-HR : 08-07-07 u 21:35. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? ma avatar.... ne znam.... zakon mi je vidjet da neko ima dobar avatar. odmah mu zelim bit prijateljica ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? onda jadan ja ![]() _____________________________ kad vidim avatar od "mame" imam neki cudan osjecaj, osjecaj topline, kao da mi neki mravi hodaju po cijelom tijelu a narocito u predjelu trbuha ![]()
__________________ |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,689
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? Ne,jedino na mene avatari utječu tako da zapamtim lakše ljude po njima,a i volim kad netko ima zgodan avatar,ko Ive napušenu cerekavu svinju,prasca(kak je več vuxs reko da je)! I sviđa mi se to da su avatari fakat lijepo veliki i vide se i baš je to sve nekak zgodno!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: avatar, clanu, koliko, mis ljenje, pojedinom, utjece, vas e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:40.

pokusaj ga uhvatit

tako da ne utjecu na moje misljenje o nekome 

pusa
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!