Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR A ti kao nemaš?!? i to vrlo izazovan, kamo se onaj "as" zavukao? ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-07-07, 20:03   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,244
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi
Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu?

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
A ti kao nemaš?!? i to vrlo izazovan, kamo se onaj "as" zavukao?
a cuj.. malo bjezi pokusaj ga uhvatit

ma avatari su tu da te oraspoloze
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 21:29   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,460
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

avatari su mi sikljuceni zasad tako da ne utjecu na moje misljenje o nekome
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 21:33   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,763
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Eh, a ja kad sam vidio tvoj sam imao odmah bolje mišljenje o tebi- čim imaš dobar ukus u autima.

P.P. Shelby- odi pogledaj zadnji video u temi Nostalgija u Autosportu (na toj trci i u sličnom autu ti je pobijedila ona Michele Mouton).

Zadnji Uredio Wolf-HR : 08-07-07 u 21:35.
Wolf-HR je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 03:43   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,244
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ma avatar.... ne znam.... zakon mi je vidjet da neko ima dobar avatar. odmah mu zelim bit prijateljica
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 14:07   #25 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,343
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
pa upadnu mi u oko i nesvjesno povežem katkad ljude s njima.....
onda jadan ja

kad vidim avatar od "mame" imam neki cudan osjecaj, osjecaj topline, kao da mi neki mravi hodaju po cijelom tijelu a narocito u predjelu trbuha
Star 10-07-07, 17:38   #26 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 941
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

ja članove pamtim po avatarima,pa kad ih promjene mi je malo čudno,ali to ne utječe na moje mišljenje o njima
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 21:54   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-01-06
Godina: 17
Poruka: 373
Reaper se izdvaja iz maseReaper se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Reaper Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Reaper

dobijem neko nezamjetno misljenje o clanu ako mi bas upadne u oko sa avatarom
Reaper je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 23:01   #28 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,374
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
onda jadan ja
A ja zaista mislim da si jako debel
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 23:13   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,970
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Utječe 0,00 %, totalno nebitno, isto tako vrijedi i za potpis, lokaciju, broj poruka, starost, reputaciju a bogami i za titulu.
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 23:20   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,689
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Ne,jedino na mene avatari utječu tako da zapamtim lakše ljude po njima,a i volim kad netko ima zgodan avatar,ko Ive napušenu cerekavu svinju,prasca(kak je več vuxs reko da je)!
I sviđa mi se to da su avatari fakat lijepo veliki i vide se i baš je to sve nekak zgodno!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: avatar, clanu, koliko, mis ljenje, pojedinom, utjece, vas e

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114