| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? u Društvo forumu; Vizualan sam tip, pa mogu rec da utjecu dosta kad netko novi dode na forum, a o starijim clanovima vec ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,242
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? Vizualan sam tip, pa mogu rec da utjecu dosta kad netko novi dode na forum, a o starijim clanovima vec imam misljenje ( bez obzira na avatar) , pa mi misljenje o njima bas i ne mijenja cinjenica da su stavili bolji/gori avatar.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,558
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? Ne utječe... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? ...........i ne utječe baš previše........ ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? Ne utječe na mišljenje o toj osobi kakva je, nego možda kakav ukus ima, al o ukusima se ne raspravlja... ![]() Ja sam svoj promijenila, ovaj mi je bolji... ![]()
__________________ pošaljite mi pm ako želite vidjeti moje gole slike |
| | |
| | #37 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? na mene avatari utjeĆu kao Amazona u Atlantik, strašno sam potresen kad neko promjeni avatar pa ta osoba drugačije utjeĆe u mene ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? ja se sam moram naviknuti na novi avatar, jer se naviknem na jedan, i kad se promjeni, ne mrem se sjetiti tko je ta osoba
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. |
| | |
![]() |
| Tagovi: avatar, clanu, koliko, mis ljenje, pojedinom, utjece, vas e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:22.