| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ivana0015 ne...npr. FAT BOY SLIM je simpa dečko,zanimljivi su mi njegovi komentari,pitanja,odgovori....al ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? slazem se,slika je fora ali ruku na srce odvratna je,kod mene isto ne ujece na neko misljenje,recimo kod mog se vidi da ja volim coca colu
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? Avatari mi nisu nest previse presudni, ali ih primjetim...i stvaaaaaarno ne volim sva ona dupeta i sise koje ispadaju iz te male slicice...cista navlakusa, dok je stvarnost u vecini slucajeva drugacija, a i gdje god se okrenem po gradu, medijima, tisak samo je naglasak na tome, pa pokusavam bar malo biti izvan (al ga moraliziram, ali fakat mi se vec gadi koliko se zene kao u mesnici reklamiraju...pet snicla zenskog buta bez celulita molim...). Zbunjuju me kad muska populacija cp-a stavi neku zensku fotku, cist jer voli D kosarice (a u biti nema pojma koji je uzas i nositi iste) i necelulitno dupe (iznimka fat_boy_slim-a) i bla bla bla, pa mi treba malo vremena da skuzim tko je sto je...pamtim ljude po imenu, ne po slici - ipak.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,832
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? a kaj da ti velim..ono..prvo sam smatral to sve..znash..e a sad..ono..kaj ja znam..kaj osh da ti napishem?.. svi imaju nekaj..neznam..ono..da neznam.. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 487
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? npr.zamisljan mamurnog de nira dok citan postove ovog gore ![]()
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? ma avatar mi bas nema neke veze...jedino da uocim kad je netko nov...al sad neko trajno misljenje na osnovu avatara nema mi logike da itko moze imat...jedino ak je avatar neka slicica na kojoj pise '' ja sam marko markovic, vrlo sam ovaka ili onakav, i bla bla ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? Dosta mogu zaključiti iz avatara. Tj, ne toliko o samoj osobi koliko o tome kakav dojam ona želi ostaviti a to isto puno kazuje. Više se dade zaključiti iz pravopisa a najviše iz postova u općenitim temama, kao što su igre s pitanjima i ogdgovorima. |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,507
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? ne utječe uopće na mišljenje o članu, inače ja primjećujem samo one avatare koji su mi dobri
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? Hm, teško pitanje...Ali istina je da je avatar prvo što primjetim kada vidim post nekog forumaša...Možda se čak može potegnuti paralela sa odjećom, tj. to je ono što prvo primjetim kod neke osobe kada ju vidim...I onda u skladu s time: Ne čini avatar forumaša (parafraza ne čini odijelo čovjeka) ![]() P.S. baš me zanima kakvo mišljenje imaju forumaši kada vide moj avatar, nick i potpis... ![]() |
| | |
| | #60 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? Nimalo, mišljenje stvaram na temelju poruka, a ne izgleda (takva sam općenito, nikoga ne prosuđujem na temelju izgleda ili ukusa - svatko ima svoj razlog zašto ima određeni avatar) Ustvari, baš me zabavljaju ti razno - razni avatari
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: avatar, clanu, koliko, mis ljenje, pojedinom, utjece, vas e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:04.

a najviše iz postova u općenitim temama, kao što su igre s pitanjima i ogdgovorima.