Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ivana0015 ne...npr. FAT BOY SLIM je simpa dečko,zanimljivi su mi njegovi komentari,pitanja,odgovori....al ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-10-07, 17:51   #51 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,919
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto
Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu?

Citat:
Pravi autor: ivana0015 Pogledaj Poruke
ne...npr. FAT BOY SLIM je simpa dečko,zanimljivi su mi njegovi komentari,pitanja,odgovori....al kad vidim sliku (avatar) joj muka me uhvati
slazem se,slika je fora ali ruku na srce odvratna je,kod mene isto ne ujece na neko misljenje,recimo kod mog se vidi da ja volim coca colu
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 18:30   #52 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Avatari mi nisu nest previse presudni, ali ih primjetim...i stvaaaaaarno ne volim sva ona dupeta i sise koje ispadaju iz te male slicice...cista navlakusa, dok je stvarnost u vecini slucajeva drugacija, a i gdje god se okrenem po gradu, medijima, tisak samo je naglasak na tome, pa pokusavam bar malo biti izvan (al ga moraliziram, ali fakat mi se vec gadi koliko se zene kao u mesnici reklamiraju...pet snicla zenskog buta bez celulita molim...). Zbunjuju me kad muska populacija cp-a stavi neku zensku fotku, cist jer voli D kosarice (a u biti nema pojma koji je uzas i nositi iste) i necelulitno dupe (iznimka fat_boy_slim-a) i bla bla bla, pa mi treba malo vremena da skuzim tko je sto je...pamtim ljude po imenu, ne po slici - ipak.
Odgovori sa citatom
Star 13-10-07, 17:31   #53 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-10-07
Godina: 20
Poruka: 34
Lurbo se izdvaja iz mase

misljenje o nekome steknem citajuci njegove postove, avatar mi nista nemoze reci o nekome
Lurbo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-10-07, 17:34   #54 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,832
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

a kaj da ti velim..ono..prvo sam smatral to sve..znash..e a sad..ono..kaj ja znam..kaj osh da ti napishem?..
svi imaju nekaj..neznam..ono..da neznam..
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-10-07, 17:46   #55 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-10-07
Godina: 23
Poruka: 487
erinies se izdvaja iz maseerinies se izdvaja iz maseerinies se izdvaja iz mase

npr.zamisljan mamurnog de nira dok citan postove ovog gore
Odgovori sa citatom
Star 13-10-07, 17:50   #56 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

ma avatar mi bas nema neke veze...jedino da uocim kad je netko nov...al sad neko trajno misljenje na osnovu avatara nema mi logike da itko moze imat...jedino ak je avatar neka slicica na kojoj pise '' ja sam marko markovic, vrlo sam ovaka ili onakav, i bla bla
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-10-07, 18:03   #57 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Dosta mogu zaključiti iz avatara. Tj, ne toliko o samoj osobi koliko o tome kakav dojam ona želi ostaviti a to isto puno kazuje. Više se dade zaključiti iz pravopisa a najviše iz postova u općenitim temama, kao što su igre s pitanjima i ogdgovorima.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-11-07, 01:26   #58 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 22
Poruka: 3,507
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

ne utječe uopće na mišljenje o članu, inače ja primjećujem samo one avatare koji su mi dobri
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-11-07, 08:34   #59 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 1,008
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Hm, teško pitanje...Ali istina je da je avatar prvo što primjetim kada vidim post nekog forumaša...Možda se čak može potegnuti paralela sa odjećom, tj. to je ono što prvo primjetim kod neke osobe kada ju vidim...I onda u skladu s time: Ne čini avatar forumaša (parafraza ne čini odijelo čovjeka)

P.S. baš me zanima kakvo mišljenje imaju forumaši kada vide moj avatar, nick i potpis...

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-11-07, 10:18   #60 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,471
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Nimalo, mišljenje stvaram na temelju poruka, a ne izgleda (takva sam općenito, nikoga ne prosuđujem na temelju izgleda ili ukusa - svatko ima svoj razlog zašto ima određeni avatar)
Ustvari, baš me zabavljaju ti razno - razni avatari
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: avatar, clanu, koliko, mis ljenje, pojedinom, utjece, vas e

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114