| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? u Društvo forumu; meni su se avatari zabranjivali pa nebi o ovoj temi vise.....jedno vrijeme mi je bil potpis......za slobodu avatara....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? meni su se avatari zabranjivali pa nebi o ovoj temi vise.....jedno vrijeme mi je bil potpis......za slobodu avatara....
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
| | #72 (permalink) |
| praskaton, nick praskaton | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? šta su bile neke eksplicitne scene na avataru? ![]() Ipak si ti bubaoničar, mogli su napravit iznimku ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? pa ono.. pomalo da, onako na prvi pogled svakako utječe tj. daje neko prvi dojam na čovjeka koji se sakriva iza tog lika! s vremenom sve manje... dok se dojam stekne po rječima i djelima... onda ostaje više za prepoznavanje ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koliko avatar utjeće na vaše mišljenje o pojedinom članu? po avataru pamtim ljude, foto pamcenje. Kada ga promene treba mi neko vreme da se priviknem a mnogo puta preletim preko posta samo zato sto je drugi avatar.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
| Tagovi: avatar, clanu, koliko, mis ljenje, pojedinom, utjece, vas e |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:45.

a 

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.