| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko brojeva imate u memoriji mobitela? u Društvo forumu; ja ih imam 473, od toga nemam blage koliko koristim, ali koristi se... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Purger | Re: Koliko brojeva imate u memoriji mobitela? Ja ih imam oko 100 a koristim najčešće samo 5-6...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #24 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko brojeva imate u memoriji mobitela? Phone memory Contacts 141(500) Numbers 220 SIM card memory Numbers 176(200) Doslovan prijepis
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koliko brojeva imate u memoriji mobitela? tocno 239/240 na kartici,a na mobu neznam tocno,posto imam postotak... od toga koristim naaajvise 50...jbg,nepotrebno ko i svima ostalima...
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko brojeva imate u memoriji mobitela? Ja brišem brojeve poznanika za koje znam da im se neću skoro javit... onda mi se dogodi da mi netko pošalje poruku "eeeej, šta ima" i ja onda moram pitat "a tko je to?" ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Koliko brojeva imate u memoriji mobitela? Citat:
hehehe upravo zbog toga je dobro imat sve zive brojeve,i nebrisat nista,osim stvarno onih s kojima ni nekomuniciras...
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: brojeva, imate, koliko, memoriji, mobitela |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:43.