| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko djece? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mama jos sam ja mlada i luda da bi bila mama OK.. onda bih se ja predbiljež... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koliko djece bi htjeli jednog dana imati? | |||
| niti jedno | | 3 | 6.82% |
| jedno | | 8 | 18.18% |
| dvoje | | 22 | 50.00% |
| troje | | 7 | 15.91% |
| četiri ili više | | 4 | 9.09% |
| Glasači: 44. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko djece? OK.. onda bih se ja predbilježio za kasnije.. kad budeš voljna... A možemo opalit dvije-tri (četiri, pet...) probnih vožnji? ![]()
__________________ Pa mi je ža, ća san te upoznava ja. Sa' mi je ža, ća te volin ja. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,610
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko djece? Pa ne bojim se... ali nikad ne možeš bit 100% siguran... zato je bolje osigurat više probi... A ako položim od prve - možemo opet ponovit ![]()
__________________ Pa mi je ža, ća san te upoznava ja. Sa' mi je ža, ća te volin ja. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 5,011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko djece? ja bi troje! jedno je premalo (a jednici su za režati žile), dvoje... ajme to imam kod sebe doma, ja i brat- a uvijek sam htjela kada se s njim posvađam tražiti potporu kod nekog trećeg, troje je baš onak solidno... ni malo , ni puno... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,355
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko djece? Zašto su jedinci za rezat žile? Ne planiram točan broj djece koliko ću imat, imat ću onoliko koliko mi se dogodi, bilo to jedno ili četvero....
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 27-12-06 u 18:34. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 5,011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko djece? Ah znam jako puno jedinaca i svi su na svoju ruku. Koliko ih se desi? A jao, onda moraš dobro paziti koliko se ševiš da ne bi imala čopor oko sebe. (šalim se malo) |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,286
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko djece? Znam ih i ja dosta, neki su stvarno u k...., a neki su mi super... Na kraju sve ovisi o odgoju, a nemam nista protiv da mi djete bude "razmazeno", vazno je da je sretno i da se ne osjeca zakinuto za neke stvari, a mislim da bi se bolje snasla s jednim, mogla bi mu se posvetit u potpunosti, a uz to bi jos imala vremena za sebe... Jos da je curica, di ces bolje. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
![]() |
| Tagovi: djece, koliko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:23.