Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko djece? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mama jos sam ja mlada i luda da bi bila mama OK.. onda bih se ja predbiljež...

Vidi Rezultate Anketa: Koliko djece bi htjeli jednog dana imati?
niti jedno 3 6.82%
jedno 8 18.18%
dvoje 22 50.00%
troje 7 15.91%
četiri ili više 4 9.09%
Glasači: 44. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-12-06, 00:09   #11 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,610
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Koliko djece?

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke

jos sam ja mlada i luda da bi bila mama

OK.. onda bih se ja predbilježio za kasnije.. kad budeš voljna...

A možemo opalit dvije-tri (četiri, pet...) probnih vožnji?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-12-06, 00:43   #12 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,286
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Jedno ali vrijedno...

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-12-06, 00:48   #13 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,412
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
OK.. onda bih se ja predbilježio za kasnije.. kad budeš voljna...

A možemo opalit dvije-tri (četiri, pet...) probnih vožnji?
bojis se da ne bi polozio voznju od prve?
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-12-06, 02:23   #14 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,610
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa ne bojim se... ali nikad ne možeš bit 100% siguran... zato je bolje osigurat više probi...

A ako položim od prve - možemo opet ponovit
Odgovori sa citatom
Star 27-12-06, 07:40   #15 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 29-09-06
Poruka: 117
John Doe se izdvaja iz mase

Imam dvoje. Htio bi još jedno u dogledno vrijeme.

Link na blog sam morao obrisati.
John Doe je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-12-06, 17:54   #16 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,011
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

ja bi troje! jedno je premalo (a jednici su za režati žile), dvoje... ajme to imam kod sebe doma, ja i brat- a uvijek sam htjela kada se s njim posvađam tražiti potporu kod nekog trećeg, troje je baš onak solidno... ni malo , ni puno...
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-12-06, 18:32   #17 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,355
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Zašto su jedinci za rezat žile?

Ne planiram točan broj djece koliko ću imat, imat ću onoliko koliko mi se dogodi, bilo to jedno ili četvero....

Zadnji Uredio Wamp : 27-12-06 u 18:34.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-12-06, 22:33   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,313
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Slažen se sa Teicom i Wamp(icom). Nebi sad tija ispast neki fanatik. Uostalom, to je i nemoguće planirat. Uglavnom, ispod troje ne.
Casey je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-12-06, 23:58   #19 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,011
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ah znam jako puno jedinaca i svi su na svoju ruku.

Koliko ih se desi? A jao, onda moraš dobro paziti koliko se ševiš da ne bi imala čopor oko sebe.
(šalim se malo)
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-12-06, 00:32   #20 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,286
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Znam ih i ja dosta, neki su stvarno u k...., a neki su mi super...
Na kraju sve ovisi o odgoju, a nemam nista protiv da mi djete bude "razmazeno", vazno je da je sretno i da se ne osjeca zakinuto za neke stvari, a mislim da bi se bolje snasla s jednim, mogla bi mu se posvetit u potpunosti, a uz to bi jos imala vremena za sebe... Jos da je curica, di ces bolje.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djece, koliko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112