| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko djece? u Društvo forumu; eto sad znate još jednu... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koliko djece bi htjeli jednog dana imati? | |||
| niti jedno | | 3 | 6.82% |
| jedno | | 8 | 18.18% |
| dvoje | | 22 | 50.00% |
| troje | | 7 | 15.91% |
| četiri ili više | | 4 | 9.09% |
| Glasači: 44. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko djece? 2-3 djeteta mi se čini sasvim ok i pristojno, ali mi je to glupo planirat. nadam se da ću ih imat a broj nije bitan bilo 1 ili više...da ne idemo u extreme ne sviđa mi se ono 12 komada i više.... offtopic- još jedan sinko jedinko ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko djece? Pridružujem se offtopicu, i ja sam jedinac Ali volio bih imati brata ili još bolje sestru, nemam se sa kime svađati ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 28-12-06 u 00:50. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko djece? Da i ja sam htjela brata ili sestru kad sam bila mići, pa bas kad sam usla u pubertet i rekla super sta sam jedinica dobila sam 2 polubrata...., jesu slatki al mi stvarno znaju ic na zivce.. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,335
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko djece? Ja sam oduvijek htjela imat starijeg brata, da me pazi i štiti i mrzim kad ljudi imaju predrasude prema tebi kad im kažeš da si jedinac... ma općenito mrzim bilo kakve predrasude...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko djece? I ja, ili stariju sestru kojoj cu krast robu i sminku... A dobila divljake koje ja moram pazit i stitit,... ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Purger | Re: Koliko djece? Oni koji su jedinci bi željeli nekoga imati...ja imam brata i htio sam biti sam prije.Sad mi je svejedno.Sve ima svojih prednosti i mana,kako u kojem životnom razdoblju !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Veteran | Re: Koliko djece? Kad bi sve bilo po željama moja bi bila da imam dvoje djece. ![]() Ja imam brata, mlađeg godinu dana, i od malih nogu nam je uvijek bilo super zajedno, uvijek smo se igrali, ponekad tukli, kasnije štitili jedan drugoga od drugih itd. Super je to što je mala razlika u godinama pa smo svuda mogli zajedno ići, izlaziti, ma najbolji prijatelji smo si i stvarno se poštujemo i volimo ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,335
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko djece? Citat:
To je stvarno lijepo, i drago mi je vidjet da je netko zahvalan na tome što ima... jer po meni je bratska ljubav nešto prekrasno.... ![]() A ja sam odrasla u istom dvorištu s mlađom sestričnom i bratićem, tako da sam do rata imala osjećaj kao da imam sestru i brata, jer smo mala sestrična i ja bile kao nokat i prst, uvijek ko seke, ali opet to nije isto i zbog toga ja želim imat više od jednog djeteta, iako ako mi se i dogodi da jednog dana budem imala samo jedno dijete, ono neće biti razmaženo, što se tiče materijalnih stvari, ali ni neće mu falit ljubavi, kao što ni meni nije falilo...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: djece, koliko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:34.

Ali volio bih imati brata ili još bolje sestru, nemam se sa kime svađati 
i mrzim kad ljudi imaju predrasude prema tebi kad im kažeš da si jedinac... ma općenito mrzim bilo kakve predrasude...