| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko djece? u Društvo forumu; Koliko djece Sad, ono što ja želim i ono kolike će biti mogućnosti su dva ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koliko djece bi htjeli jednog dana imati? | |||
| niti jedno | | 3 | 6.82% |
| jedno | | 8 | 18.18% |
| dvoje | | 22 | 50.00% |
| troje | | 7 | 15.91% |
| četiri ili više | | 4 | 9.09% |
| Glasači: 44. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Koliko djece? Koliko djece Sad, ono što ja želim i ono kolike će biti mogućnosti su dva različita pojma. Željela bih imati najmanje četvero djece jer djece nikad nije previše. Sad, kao prvo veliko je pitanje danas koliko ljudi uopće može imati djece, tako da nikad nisi siguran Možda na kraju ne mognem uopće imati djece A druga stvar je da nitko ne zna kakve će ga prilike (prije svega financijske) zadesiti u životu i koliko će djece moći othraniti. Jer imanje djece nije samo rađanje, nego ih treba i othraniti, a ja jednostavno ne bih podnjela da mom djetetu išta danas-sutra fali. |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko djece? Citat:
| |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Koliko djece? Razumijem ja popratne probleme, zato sam stavio "Koliko djece bi htjeli jednog dana imati?" A ne koliko ćete imat... Broj djece nije tako lako odrediti i da će bit tako, kao što ste već rekli.
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko djece? ja bi 3 . najprije 2 deckica onda curicu. deckici ce biti od moga muza mezimci i na njegov nacin odgajani a ja bi sebi curicu da bude razmazena i uvjek zasticena
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: djece, koliko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:28.

Sad, ono što ja želim i ono kolike će biti mogućnosti su dva različita pojma. Željela bih imati najmanje četvero djece jer djece nikad nije previše. Sad, kao prvo veliko je pitanje danas koliko ljudi uopće može imati djece, tako da nikad nisi siguran
Možda na kraju ne mognem uopće imati djece