Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko djece? u Društvo forumu; Koliko djece Sad, ono što ja želim i ono kolike će biti mogućnosti su dva ...

Vidi Rezultate Anketa: Koliko djece bi htjeli jednog dana imati?
niti jedno 3 6.82%
jedno 8 18.18%
dvoje 22 50.00%
troje 7 15.91%
četiri ili više 4 9.09%
Glasači: 44. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-12-06, 17:26   #31 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju
Re: Koliko djece?

Koliko djece Sad, ono što ja želim i ono kolike će biti mogućnosti su dva različita pojma. Željela bih imati najmanje četvero djece jer djece nikad nije previše. Sad, kao prvo veliko je pitanje danas koliko ljudi uopće može imati djece, tako da nikad nisi siguran Možda na kraju ne mognem uopće imati djece A druga stvar je da nitko ne zna kakve će ga prilike (prije svega financijske) zadesiti u životu i koliko će djece moći othraniti. Jer imanje djece nije samo rađanje, nego ih treba i othraniti, a ja jednostavno ne bih podnjela da mom djetetu išta danas-sutra fali.
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-12-06, 20:36   #32 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Citat:
Pravi autor: eowyn Pogledaj Poruke
Koliko djece Sad, ono što ja želim i ono kolike će biti mogućnosti su dva različita pojma. Željela bih imati najmanje četvero djece jer djece nikad nije previše. Sad, kao prvo veliko je pitanje danas koliko ljudi uopće može imati djece, tako da nikad nisi siguran Možda na kraju ne mognem uopće imati djece A druga stvar je da nitko ne zna kakve će ga prilike (prije svega financijske) zadesiti u životu i koliko će djece moći othraniti. Jer imanje djece nije samo rađanje, nego ih treba i othraniti, a ja jednostavno ne bih podnjela da mom djetetu išta danas-sutra fali.
E to je to, u potpunosti se slažem
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-12-06, 12:35   #33 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,188
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

Razumijem ja popratne probleme, zato sam stavio "Koliko djece bi htjeli jednog dana imati?" A ne koliko ćete imat... Broj djece nije tako lako odrediti i da će bit tako, kao što ste već rekli.

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-12-06, 13:10   #34 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,065
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

u anketi sam stavio dvoje. htio bih ja i više, ali to nije baš realno jer neće biti dovoljno vremena niti novaca, bojim se.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-12-06, 14:44   #35 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: fuzija Pogledaj Poruke
Razumijem ja popratne probleme, zato sam stavio "Koliko djece bi htjeli jednog dana imati?" A ne koliko ćete imat... Broj djece nije tako lako odrediti i da će bit tako, kao što ste već rekli.
A ako je tako, onda četvero. evo i glasat ću.
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-12-06, 14:52   #36 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-12-05
Poruka: 450
Hacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Hacker55

Dvoje mi je nekako idealno...
Hacker55 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 01:18   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,476
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ja bi 3 . najprije 2 deckica onda curicu. deckici ce biti od moga muza mezimci i na njegov nacin odgajani a ja bi sebi curicu da bude razmazena i uvjek zasticena
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 01:33   #38 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,538
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

imam dvije cure no htjela sam imati 4 , jednu za drugom ..i na kraju jednog sinka da ga svi skupa razmazimo
-misic- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-07, 08:51   #39 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,902
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

dvoje, max. troje
Star 01-06-07, 09:10   #40 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Dečkić pa dečkić pa curica.
Uh, jedva čekam...
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djece, koliko

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113