Koliko dobro možeš nekog upoznat na bilo koji način???
Raspravljate o temi Koliko dobro možete upoznati nekoga preko foruma??? u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; Interesuje me sta mislite koliko dobro nekoga mozete upoznati na ovaj nacin. Da li mozete opznati neke suštinske osobine forumasa ...
Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!
Koliko dobro možeš nekog upoznat na bilo koji način???
Ubaci mozak u brzinu prije nego li pustiš jezik u pogon!!!
mozes djelomicno upoznat nekoga, iako se u rl slika uglavnom mjenja i to potpuno... katkad nabolje, katkad nagore... dosta ljudi koristi virtualni zivot kako bi ljecili svoje komplekse i al stvari, postoje ljudi koji u stvarnom zivotu nisu otvoreni/komunikativni, a u virtualnom sasvim druga spika. ovisi od covika do covika, al za dobro upoznat nekog triba proc malo duzi period druzenja u stvarnom zivotu.
po meni mozes imat malo prijatelja(pravih) a ovo drugo su poznanici, glupo mi je kad neko kaze da ima 50 super prijatelja i sl. nemoguce, mozes ih imat nekoliko... al opet to poimanje prijateljstva varira od osobe do osobe.
slažem se s tobom, ali nekad ni nakon dužeg vremena neznaš ko je to.
ima nas svakakvih..............lažljivci i dobri glumci, a najmanje onih iskrenih nažalost.
nije mi jasno zašto jednostavno nebudeš to što jesi, čemu gluma, čemu maska sve se sazna prije ili poslje.
Do sada koga sam ja upoznao, imao sam veoma pozitivna iskustva. Svi su bolji nego sto sam ocekivao.Izgleda da znam procijeniti ljude preko foruma
A sto se kompleksa tice, pa prevlike otvorenosti na forumu,a ustvarnom zivotu sutljivi, nekomunikativni..cuo sam za takve slucajeve.
Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!
Pa ovisi koliko ta osoba želi da ju se upozna. Preko foruma je lakše glumiti nekoga šta nisi, ali ako se dovoljno dugo s nekime dopisuješ mislim da se može upoznati čak i bolje nego uživo, jer je ponekad lakše napisati neke stvari iza svoj nicka, nego ih reći u lice.
Fuck your good intentions
Fuck your human rights
Fuck your finger in my face
This time I'm gonna bite
takva sam kakva sam, nema glumatanja i foliranja
uvijek kažem ono što mislim i to mi je uredu.............nemam se čega bojat
Mozes da glumis, ali to sto odglumis je je samo 'okvir' onoga sto si zapravo ti. Sustinu ne mozes bas zakamuflirati, ne znam koliko da se trudis, jer ono sto ti se 'omakne' - e, upravo to te odaje!
Ne trudim se procenjivati forumase, steknem tu i tamo neki utisak o pojedincima, da li je tacno to sto pomislim, i ne pokusavam da se zamaram!
Mozda smo ovde iskreniji, ili da kazem otvoreniji nego sto bismo bili sa osobama koje recimo isto toliko dugo 'znamo' uzivo, pa se mozda vishe i odajemo i priblizavamo sebe drugima... Raspravljamo o razlicitim temama i problemima o kojima mozda i ne bismo kad bi se nasli s nekim na kafici, tako otkrivamo i svoja shvatanja, verovanja, emocije, strahove...
Koliko je neko sa foruma ustvari dobra ili losa osoba, tesko je proceniti... Kao i u zivotu, uostalom...
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
ali ovu tetu iznad mene bi definitivno volila srest jer je ok...........i mislim da neglumi
Mislim da ne mozes, jer sto bi onda trebao mislit o meni da po gradu setam bez majice ili da serem svakom sto slusa cake ili narodno...
Ovo je bzvz a covika mozes upoznat samo uzivo![]()
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!