| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko dugo mozete ostati bez zraka? u Društvo forumu; Ja mogu minutu najmanje.....a vi????... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-06-07 Lokacija: Ajmo reć Zg..... Godina: 16
Poruka: 165
![]() | Ja mogu minutu najmanje.....a vi???? ![]()
__________________ Chris Martin: Coldplay fans are the best in the world. If you like Coldplay then you're obviously very intelligent and good looking and all-around brilliant. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko dugo mozete ostati bez zraka? Zakaj bi si mjerila koliko mogu bez zraka ? ![]() Kaj, u slučaju da me zakopaju živu da znam koliko sekundi duže ću si produžiti agoniju? ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-06-07 Lokacija: Ajmo reć Zg..... Godina: 16
![]() | Re: Koliko dugo mozete ostati bez zraka? Cuj stara kaj si onda tu dosla......ne zanimaju me tvoji komentari.... ![]()
__________________ Chris Martin: Coldplay fans are the best in the world. If you like Coldplay then you're obviously very intelligent and good looking and all-around brilliant. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() | Re: Koliko dugo mozete ostati bez zraka? Citat:
![]()
__________________ Chris Martin: Coldplay fans are the best in the world. If you like Coldplay then you're obviously very intelligent and good looking and all-around brilliant. | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko dugo mozete ostati bez zraka? Citat:
![]() Opusti se ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bez, dugo, koliko, mozete, ostati, zraka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:09.