| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko lazemo na forumu? u Društvo forumu; Koliko se laze na ovom forumu? Da cujem vase misljenje?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Šta bi se lagalo? Gdje? U vezi čega?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Administrator | nisam baš skužio da neko laže naveliko, možda malo zna neko, ali tako radi u i u privatnom životu. koliko sam skužio na svim forumima ova je ekipa najbolja, najbolje se zajebavamo, ovo je forum za nas, za zajebanciju. svi su se usudili staviti svoje slike, svi se okej ponašaju meni je predobra zajebancija. samo je to važno |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #10 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 22-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Citat:
Citat:
18 godina x 365 dana = 6570 dana 1 000 000 / 6570 dana = cca 152 puta dnevno... : Mislim da lažeš... Ako je preuveličavanje laganje... ![]() | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: forumu, koliko, lazemo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Tips & Tricks za Siemens SL45 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:19 |
| Kolekcija Viceva 2 | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 05-05-04 19:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:24.

---ex moderator---

: