| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko sati provedete na forumu ? u Društvo forumu; Koliko vi sati provedete na forumu ? Ja minimalno 1 sat,a max.2-3.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko sati provedete na forumu ? Ovo je prvi forum na koji sam se ikad registrirala, i do prije godinu dana sam jako rijetko bila na netu, dođem provjerit nešto i tako.. ali malo po malo postala sam ovisna ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Celebrity | Re: Koliko sati provedete na forumu ? ha,i meni je ovo 1. forum! znam neko vrijeme napraviti veću pauzu i uopće ne posjetiti forum,imam faze kad mi se neda pisati i fazu kao danas kad sam već sigurno 4 sata na forumu i čak sam aktivna
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko sati provedete na forumu ? Isto prvi ![]() A provodim previše vremena, pogotovo sad preko praznika.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko sati provedete na forumu ? I meni je prvi, i ja sam postala ovisna, pogotovo prvih nekoliko dana svaki slobodnu sekundu bi isla na forum. Ne znam , 2-3 sata u prosjeku zadnje vrime... ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Koliko sati provedete na forumu ? Citat:
A ja obrnuto... prije sam stalno visio na forumu, nije bilo teme koju nisam pogledo... a sad dođem svaki dan po par puta, izmoderiram šta ima, odgovorim na zanimljive teme i to je to...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Koliko sati provedete na forumu ? pun k****...net mi je stalno upaljen, cp mi je isto stalno upaljen..u zadnje vrijeme oko 8-9 sati ![]() a posjećujem još par foruma, ali ni na jednom se ne zadržavam više od 15-20 minuta..ali ovo, ovo je ovisnost
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: Koliko sati provedete na forumu ? Kako kad...obično po par sati više puta dnevno !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumu, koliko, provedete, sati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:43.