| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko se teško ujutro budite..???? u Društvo forumu; lako se budim ali teško se dižem... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko se teško ujutro budite..???? Kad bi se barem budio ujutro ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Banned | Re: Koliko se teško ujutro budite..???? ovako kad imam neke ispite svaki dan u 8h,kada se zareda tako 5 dana onda mi je muka i to velika svaki dan(dobro da mi stara ide na posao kad i ja na fax jer bi ja ostao doma spavati puno puta) Obično meni je normalno vrijeme spavanja(nakon kojeg se normalno probudim i sve) 9-10h spavanja,sve manje od toga sam u kurcu(jedva otvaram očit,a kamoli da se dignem iz kreveta) uglavnom da skratim ako se malo više naspavam onda se mogu ful lako probudit,ako malo manje(i da sam spavao prošli dan 16h u šutu isti k... mi dodje)odma sam u kurcu,jbg organizam zako naviknut ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: budjenje, jutro |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:46.

i onda se jedva dignem
uglavnom da skratim ako se malo više naspavam onda se mogu ful lako probudit,ako malo manje(i da sam spavao prošli dan 16h u šutu isti k... mi dodje)odma sam u kurcu,jbg organizam zako naviknut