| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko se teško ujutro budite..???? u Društvo forumu; ako spavam manje od 7-8h onda se jako jako teško budim pogotovo ako se to dogodi 2 dana ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #154 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Koliko se teško ujutro budite..???? gotovo uvijek se probudim 2-3 minute prije nego sto sat zazvoni ; samo po zimi nekad "zaglibim" ![]()
__________________ In God we trust; all others must pay cash. ![]() And now, for something completely different:Mama ti je hrčak a tata ti smrdi po bazgi ! |
| | |
| | #155 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-07-08 Lokacija: DM-Rankin Godina: 14
Poruka: 139
![]() | Re: Koliko se teško ujutro budite..???? jako tesko. mama uvijek pusta psa na mene da me izvuce ili mi ukljuci snimku koncerta Lado Live '05. ponekad tata dodje i kao treba nesto na zidu sredit pa pocne busit ili stemat. i kako da nastavim spavat?? |
| | |
| | #157 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-07-08
Poruka: 89
![]() | Re: Koliko se teško ujutro budite..???? Eh sto se mora i nije tesko,ma salim se nemam problema sa budjenjem,vjerovatno navika evo i sad dok sam na odmoru ustajem rano.
__________________ Vjetar se vezat nemoze... |
| | |
| | #160 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 769
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko se teško ujutro budite..???? u posljednje vrijeme mi budilica treb zvoniti bar tri puta u razmacima od 10 minuta, tj. svakih 10 min po tri puta
__________________ I don't need sex- life fucks me whenever it can |
| | |
![]() |
| Tagovi: budjenje, jutro |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:12.

pogotovo ako se to dogodi 2 dana zaredom,onda sam majka 

In God we trust; all others must pay cash.