| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko se teško ujutro budite..???? u Društvo forumu; baš lijepo kiki, ni fax, ni posao ni obaveza...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko se teško ujutro budite..???? Radnim danom oko 7:50 ako u 8:15 treba bit na faxu, ako ima vremena odspavam do negdje 9. Vikendima oko 10 (+- sat, dva)
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-12-06 Godina: 23
Poruka: 71
![]() | Re: Koliko se teško ujutro budite..???? mrzim jutro..prava sam noćna ptica! u zadnje vrijeme, zbog ispita i to, učim po cijele noći i svakodnevno spavam do 12, 13h...al se tješim, cimerica mi se budi u kasnim popodnevnim satima.... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko se teško ujutro budite..???? Ne budim se na vrijeme, to sigurno... treća mi je godina na faksu liberalna, tako da ako predavanje počinje prije 10, ja zaključim da sigurno nije vrijedno mog prisustva...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko se teško ujutro budite..???? ako si zacrtam da cu se dignit u neku uru onda se i dignem bez problema. inace se dizem oko 9 (iden lec oko 2-3 ure ujutro) vikendom 10.... neman nekih posebnih problema sa time |
| | |
![]() |
| Tagovi: budjenje, jutro |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:46.

Z A N I M L J I V O