Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko se teško ujutro budite..???? u Društvo forumu; ja ustajem ko zombi...a kad ustanem gledam u zid i čekam da mi mozak procilkulira!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-03-07, 23:53   #31 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-02-07
Godina: 19
Poruka: 37
kkljajic se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kkljajic
Re: Koliko se teško ujutro budite..????

ja ustajem ko zombi...a kad ustanem gledam u zid i čekam da mi mozak procilkulira!
kkljajic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 00:32   #32 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,657
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

kad sam neispavana i gladna doslovno sam opasana za okolinu!!!
a nešto najgore na svijetu mi je jutarnje buđenje,ja sam tip koji nikad nebi išao spavati,a kad napokon odem, ne mogu se probuditi! funkcioniram tek sat vremena nakon što se probudim!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 10:30   #33 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Letipasjegulja

Datum registracije: 02-02-07
Poruka: 361
Letipasjegulja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Letipasjegulja Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Letipasjegulja

prvih 5 minuta nakon budjena sam katastrofalno mrzovoljan i ubio bi sve sto mi se obrate,pogotovo ako glasno pricaju, ma i da su samo u mojom blizini...
ugl da predjem na stvar.. tesko jako tesko,osim kad se napijem dan prije, onda sve fino,osim glave
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 12:36   #34 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,785
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

jako teško, došao u 6 ujutro doma
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 12:42   #35 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Nisam pri sebi, evo jutros sam se digao u 9 sati, otišao do wc, učinio šta treba i vratio se nazad u krevet.

Inače najviše popizdim kad mi alarm zvoni a mobitel nemogu nać u mraku, i tako zvoni, zvoni, zvoni i nepušta me na miru, vidio sam stolnu lampu pa sam je razbio od zid svom snagom nadajući se da će zvonjava prestat, ali nije.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 14:40   #36 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 352
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto

Bježi što dalje od mene kad se budim,pogotovo ako se ne naspavam,onda bježi dalje od mene cijeli dan
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 14:59   #37 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,973
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Ja jedva čekam jutro da se dignemi odem na kavu
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-03-07, 07:20   #38 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-03-07
Godina: 41
Poruka: 43
mdebel28 se izdvaja iz mase

Nikada u životu nisam imao problema sa buđenjem. Ne treba mi budilica. Imam li obaveza memoriram si u glavi i redovito od 15 do 30 minuta prije toga otvorim oči. Dižem se odmah čim otvorim oči - pa u kupatilo, doručak i zasluženo čik pauza jer dosadno je bez cigareta cijelu noć. A nikad ne legnem prije ponoć i jedan sat a između 6 i 7 ujutro sam na nogama.
Odgovori sa citatom
Star 22-03-07, 08:05   #39 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,011
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Koliko se teško ujutro budite..????

uhhhhh....što sam nadrkan......
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 00:05   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Poruka: 2,179
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

dok sam bio mlađi sam se dizao kao iz topa i uopce nije bilo bitno koliko sam spavao....a sad vec nakon sto se "probudim" lezim u krevetu jos barem pol sata i onda se tek nekako jedva dignem....ali kad se dignem i obavim sve sto trebam obavit ujutro....ko novi sam
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: budjenje, jutro

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113