| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko se teško ujutro budite..???? u Društvo forumu; ja ustajem ko zombi...a kad ustanem gledam u zid i čekam da mi mozak procilkulira!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Celebrity | Re: Koliko se teško ujutro budite..???? kad sam neispavana i gladna doslovno sam opasana za okolinu!!! a nešto najgore na svijetu mi je jutarnje buđenje,ja sam tip koji nikad nebi išao spavati,a kad napokon odem, ne mogu se probuditi! funkcioniram tek sat vremena nakon što se probudim!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koliko se teško ujutro budite..???? prvih 5 minuta nakon budjena sam katastrofalno mrzovoljan i ubio bi sve sto mi se obrate,pogotovo ako glasno pricaju, ma i da su samo u mojom blizini... ugl da predjem na stvar.. tesko jako tesko,osim kad se napijem dan prije, onda sve fino,osim glave ![]()
__________________ |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko se teško ujutro budite..???? Nisam pri sebi, evo jutros sam se digao u 9 sati, otišao do wc, učinio šta treba i vratio se nazad u krevet. Inače najviše popizdim kad mi alarm zvoni a mobitel nemogu nać u mraku, i tako zvoni, zvoni, zvoni i nepušta me na miru, vidio sam stolnu lampu pa sam je razbio od zid svom snagom nadajući se da će zvonjava prestat, ali nije. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-03-07 Godina: 41
Poruka: 43
![]() | Re: Koliko se teško ujutro budite..???? Nikada u životu nisam imao problema sa buđenjem. Ne treba mi budilica. Imam li obaveza memoriram si u glavi i redovito od 15 do 30 minuta prije toga otvorim oči. Dižem se odmah čim otvorim oči - pa u kupatilo, doručak i zasluženo čik pauza jer dosadno je bez cigareta cijelu noć. A nikad ne legnem prije ponoć i jedan sat a između 6 i 7 ujutro sam na nogama.
__________________ Mate |
| | |
| | #40 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Koliko se teško ujutro budite..???? dok sam bio mlađi sam se dizao kao iz topa i uopce nije bilo bitno koliko sam spavao....a sad vec nakon sto se "probudim" lezim u krevetu jos barem pol sata i onda se tek nekako jedva dignem....ali kad se dignem i obavim sve sto trebam obavit ujutro....ko novi sam ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
![]() |
| Tagovi: budjenje, jutro |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:50.