Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko se teško ujutro budite..???? u Društvo forumu; Kada se probudim rano,ljut sam na cijeli svijet!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-06-07, 00:07   #41 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,371
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar
Re: Koliko se teško ujutro budite..????

Kada se probudim rano,ljut sam na cijeli svijet!
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 00:28   #42 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,969
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Ja se ne sićam kad sam se zadnji put probudio ujutro, u zadnje vrijeme podne mi je rano praskozorje ali ne bi me bog ujac razbudija jednu dobre 2 ure, neovisno kad se probudija (pogotvo po ovoj vručini).
Neptune je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-06-07, 19:24   #43 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-06-07
Godina: 14
Poruka: 32
File_12345 se izdvaja iz mase

Stavim na 3-4 buđenja pa ako me probudi znači da imam sreće
File_12345 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-06-07, 21:58   #44 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,020
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

budim se cim mob zavibrira, jos muzika ne stogne ni zasvirat i ustajem se uglavnom odmah
Star 22-06-07, 22:06   #45 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,749
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Citat:
Pravi autor: mdebel28 Pogledaj Poruke
Nikada u životu nisam imao problema sa buđenjem. Ne treba mi budilica. Imam li obaveza memoriram si u glavi i redovito od 15 do 30 minuta prije toga otvorim oči. Dižem se odmah čim otvorim oči - pa u kupatilo, doručak i zasluženo čik pauza jer dosadno je bez cigareta cijelu noć. A nikad ne legnem prije ponoć i jedan sat a između 6 i 7 ujutro sam na nogama.
Mogu onda tebe posudit da mi budeš budilica jer ja svoje uglavnom razbijem,tebe ak lupim bar se nečeš razbit!
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 18:46   #46 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,087
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Jako tesko, pogotovo kad ustajem rano tj oko 6h. Tada bih iskocila iz svoje koze.
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 13:26   #47 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,003
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

................ u zadnje vrijeme dosta teško, otkad moram ustati u 6.........i uvijek je "još samo par minuta".............
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 19:07   #48 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 2,017
opaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masi

Mrzim jutro i prokleti alarm na mobitelu. Prvi put mi zvoni u 5.45, pa svakih narednih 9 minuta...i tako sve do 6.30. Dizem se zadnji čas, u totalnoj komi.
Ako ne pripremim sve navečer, ujutro cu garant nesto zaboraviti. I ne mogu početi funkcionirati dok ne popijem barem 2 kave. I tako svako jutro ista pjesma. A vikendom spavam vise od 12 sati kako bi "nadoknadila" izgubljeno...moš misliti
Bas zavidim ljudima koji su jutarnji tipovi
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 03:55   #49 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

mama zove od 12 do 2 popdne da se probudim kako bi isla oprat sude i speglat dok se ona ne vrati s posla. ja se ne dizem naravno. u 3 mi zvoni budilica. ja naravno iskljucim mob. u 4 mi zvoni telefon to me stari zove da dolaze s posla da pocmem radit rucak. ja zanemarim. stara dode oko 6 u moju sobu i pita KOJI KURAC SPAVAS DO 6 NAVECER?! PA CA JE TEBI MALA?! SIGURNO SI CJELU NOC IGRALA NA KOMPJUTERU!! ja NE MAMA, IGRALA SAM BAGMINTON! i onda me toliko nanervira da se oko 7,8 moram dic

tako da... moj je odgovor NE, NEMAM POTESKOCA. BUDIM SE KO PTICICA U RANU ZORU
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 00:20   #50 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase

Teško, obožavam spavati
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: budjenje, jutro

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113