| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko se teško ujutro budite..???? u Društvo forumu; rano ustajanje mi je nesto najgore uzivotu.... tako mi tesko pada... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #54 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko se teško ujutro budite..???? Tesko, ponekad budilicu ni ne cujem.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,443
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko se teško ujutro budite..???? Uglavnom nemam nekih problema, trenutno ne radim pa spavam do kad hoću, ali i kad radim obično bez problema, iako se problemi jave kad se sjetim zašto sam se probudila i kamo idem, šmrc. ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-09-07 Godina: 28
Poruka: 8
![]() | Re: Koliko se teško ujutro budite..???? imam problema sa snom..pila sam lijekove za spavanje kao npr fluzepam i trazem al mi nisu puno pomogli.....sada lijezem oko sest, sedam i spavam do dvanest ili jedan...sto znaci da se ujutro ne budim vec spavam kao beba |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koliko se teško ujutro budite..???? užasno teško... ponekad znam i po sat-dva lupat svakih 5minuta po budilici!! a to sve zato jer kasno idem spavat dok se moram rano probudit... al nit nemogu rano zaspat... i vech duuugo u prosjeku spavam po 5-6sati! totalno nezdravo...
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Koliko se teško ujutro budite..???? nasreću više se ne moram budit ujutro jer mi je faks obično popodne i onda mogu cijelo jutro prespavat ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
![]() |
| Tagovi: budjenje, jutro |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:57.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.