| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko ste dugo na ovom forumu? u Društvo forumu; Nesto vise od pola godine.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste dugo na ovom forumu? Nesto vise od pola godine.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| |
| | #19 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste dugo na ovom forumu? Meni će prekosutra biti godinu dana. Vjerojatno neću biti tu. Ali eto. Godinu dana je prošlo. Sad se sjetih kad sam se logala. Taj dan mi se četka zapetljala u kosu i morala sam jedan veći čuperak odrezati. Bila sam ljuta ko pas i otišla na net da vidim slike od jedne frendice i tako se regala. ![]()
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. |
| |
![]() |
| Tagovi: pozzzzzzz |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:18.

, pa ima datum pridruživanja forumu bzvz