| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko ste ljubomorni - Horoskop u Društvo forumu; Citat: Vodenjak - Ljubomora! Što je to? Vodenjaci ne poznaju muke što ih drugi znakovi imaju s tim osjećajem. Oni ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Citat:
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Citat:
![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Škorpion- Škorpion isijava ljubomoru. Bez obzira postoji li za to trenutni razlog, ili je on postojao prije nekoliko mjeseci, pa čak i godina. Rođeni u ovom znaku su ljubomorni na svakoga tko je ikada stajao u blizini njihovog partnera. Problem je to veći što Škorpion teško izračunava svoje osjećaje. Pa čak i u slučaju ljubomore. A upravo je u ovakvim trenucima važno izreći sve, želite li sačuvati vezu. nema veze samnom.....baš nikakve.....ja sam cijepljena protiv ljubomore....toliko sam NEljubomorna da je to već ljudima iritantno...
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Jarac- Jarci, obično, vuku za sobom puno loših iskustava. Oni također ne zaboravljaju, a ni ne praštaju. Začudo, ipak je ljubomora kod njih slabo izražena, pa nikada ne istražuju postupke partnera. No, ako doista ustanovi nevjeru, Jarac će zalupiti s vratima,i to zauvijek. I neka mi onda neko kaze da nema istine u horoskopima...pa meni uvik pogodi
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Citat:
![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Administrator | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Vaga-Ona obožava partnera. Pri tome nema ni traga ljubomori. No, pokuša li on iskoristiti njenu toleranciju, Vaga postaje neuračunljiva, nepredvidiva i opasna. Gdje i kad ona udari, ostaju samo ruševine. Naš je savjet: izbjegavajte sukobe, i sami trebate biti na čistu ima li vaša ljubomora doista realnu podlogu ili ne. grrrrrrr |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop pa dobro, tu se slazen, nemoze pogodit svaki dan.... ali zato mi vikend horoskop uvik pogodi (onaj iz 24 sata) ![]()
__________________ ...moj je zivot igra bez granica, umorna prica, trganje stranic na kojim nista ne pise...moj je zivot vjecito padanje, kad zbrojim poraze nista ne ostane.. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Vaga-Ona obožava partnera. Pri tome nema ni traga ljubomori. No, pokuša li on iskoristiti njenu toleranciju, Vaga postaje neuračunljiva, nepredvidiva i opasna. Gdje i kad ona udari, ostaju samo ruševine. Naš je savjet: izbjegavajte sukobe, i sami trebate biti na čistu ima li vaša ljubomora doista realnu podlogu ili ne. Ma ovaj horoskop je bezveze,bolji je ludiabra ![]()
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Citat:
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: horoskom, ljubomora, znakovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:31.