| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko ste ljubomorni - Horoskop u Društvo forumu; Strijelac-On će u svijetu iskazivati svoju sreću čak i kad se u srcu trese od ljubomore. On je neće ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Strijelac-On će u svijetu iskazivati svoju sreću čak i kad se u srcu trese od ljubomore. On je neće priznati a neće postavljati ni indiskretna pitanja. Bilo bi to ispod njegovog dostojanstva. No, problem je što on prijevare niti zaboravlja, a niti prašta, iako to možda ne pokazuje. Ipak, najbolje je sa Strijelcem odmah razriješiti i najmanji povod za ljubomoru, kako se on ne bi pretvorio u nerješiv problem. ISTINA! Nikada ne bi priznala da sam ljubomorna, pa makar gorilo ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 527
![]() | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Ribe- Ljubomora je stalni pratilac Riba. Često je to mučan i opterećujući osjećaj, koji može i Ribu i partnera dovesti do ludila. Pripadnici tog znaka, naime, najčešće previše traže i od ljubavi i od partnera. A kad prema njihovim očekivanjima ne bude udovoljeno, Ribe se polače. Često su nesposobne oprostiti i najmanju grešku. kako bi metallica rekla - sad but true...i ma koliko se trudim, uvijek dodjem na to
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
![]() | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop [quote=eva;253889]Ovan - Potrebno mu je apsolutno povjerenje. Laži, prikrivanje namjera i licemjerje, Ovnovi ne podnose. Kad je ljubomoran, Ovan se pjeni, a najčešće za to ima dobre razloge. No, ponekad može postati žrtvom nepodnošljive ljubomore i zbog nepovjerenja i osjećaja nesigurnosti. U takvim je situacijama najbolje otvoreno razgovarati s partnerom i ne bježati od problema. Jedino na taj način moći ćete uspješno riješiti problem, bez obzira je li on realan ili plod uobrazilje. dobar, dobar, jedino sam ja malo drugačiji kad sam ljubomoran, ako osjetim nešto... odmah pitam, a po odgovoru ili istraga ili mir!!! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Škorpion- Škorpion isijava ljubomoru. Bez obzira postoji li za to trenutni razlog, ili je on postojao prije nekoliko mjeseci, pa čak i godina. Rođeni u ovom znaku su ljubomorni na svakoga tko je ikada stajao u blizini njihovog partnera. Problem je to veći što Škorpion teško izračunava svoje osjećaje. Pa čak i u slučaju ljubomore. A upravo je u ovakvim trenucima važno izreći sve, želite li sačuvati vezu. Točno to!jbg ![]()
__________________ life goes around |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Strijelac-On će u svijetu iskazivati svoju sreću čak i kad se u srcu trese od ljubomore. On je neće priznati a neće postavljati ni indiskretna pitanja. Bilo bi to ispod njegovog dostojanstva. No, problem je što on prijevare niti zaboravlja, a niti prašta, iako to možda ne pokazuje. Ipak, najbolje je sa Strijelcem odmah razriješiti i najmanji povod za ljubomoru, kako se on ne bi pretvorio u nerješiv problem. od pocetka do kraja... ![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Požega Godina: 30
Poruka: 19
![]() | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Citat:
![]()
__________________ pun mi više ćurac i vas i vašeg OFF topica | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Lav -Lavovi su najčešće ljubomorni zbog povrijeđena ponosa ali i zbog bojazni da su premalo voljeni, što, ujedno, znači, da ih partner dovoljno ne cijeni i ne štuje. Pa kada Lav zaurla, onda je to manje zbog izgubljene ljubavi, a više zbog izgubljene vlasti. Skloni su, previše očekivati od partnera. So true!!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 23
Poruka: 86
![]() | ja sam srtijelčica i ooooooopako ljubomorna-nemrem si pomoć ali nikad to ne bi pokazala! dakle ,ima neke istine u ovom horoskopu...![]()
__________________ 'stisne mi se grlo kad se vrate sjećanja, izbor je bio moj-nema kajanja..' |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,092
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Citat:
I mogu reci da sam bas bas ljubomorna! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: horoskom, ljubomora, znakovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:39.

pusa

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
ali nikad to ne bi pokazala! dakle ,ima neke istine u ovom horoskopu...