| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko ste ljubomorni - Horoskop u Društvo forumu; Škorpion- Škorpion isijava ljubomoru. Bez obzira postoji li za to trenutni razlog, ili je on postojao prije nekoliko mjeseci, pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Škorpion- Škorpion isijava ljubomoru. Bez obzira postoji li za to trenutni razlog, ili je on postojao prije nekoliko mjeseci, pa čak i godina. Rođeni u ovom znaku su ljubomorni na svakoga tko je ikada stajao u blizini njihovog partnera. Problem je to veći što Škorpion teško izračunava svoje osjećaje. Pa čak i u slučaju ljubomore. A upravo je u ovakvim trenucima važno izreći sve, želite li sačuvati vezu. nije sve istina. NIJE da sam jako ljubomorna jer nisam, ali naljutim se ako mi se nesto presuti ili slaze
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Citat:
ali da mi je teško izraziti osjećaje ha, kaj se mora sve znat. ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop u svakom me horoskopu idu 2 znaka ( jer sam rođena u ponoć).. i jedan i drugi opisuju identično kakva sam inače! ![]() a bome i mog dečka- škorpija!! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,517
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Citat:
| |
| | |
| | #36 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop kaj se tice stava o jarcima....nemre bit bolje pogodeno... po prirodi nisam ljubomoran al kad me se povrijedi....takvi uragani se dizu....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Lav -Lavovi su najčešće ljubomorni zbog povrijeđena ponosa ali i zbog bojazni da su premalo voljeni, što, ujedno, znači, da ih partner dovoljno ne cijeni i ne štuje. Pa kada Lav zaurla, onda je to manje zbog izgubljene ljubavi, a više zbog izgubljene vlasti. Skloni su, previše očekivati od partnera. evo bolda sam pa da vidimo...je...istina...istina...ovo zadnje pogotovo stoji, bar šta se mene tiče ![]() al' previše očekivati jednostavno znači ne ispuniti moja očekivanja...jebiga...
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Banned | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Vaga-Ona obožava partnera. Pri tome nema ni traga ljubomori. No, pokuša li on iskoristiti njenu toleranciju, Vaga postaje neuračunljiva, nepredvidiva i opasna. Gdje i kad ona udari, ostaju samo ruševine. Naš je savjet: izbjegavajte sukobe, i sami trebate biti na čistu ima li vaša ljubomora doista realnu podlogu ili ne. Pa tako-tako. |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Citat:
![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes | |
| | |
![]() |
| Tagovi: horoskom, ljubomora, znakovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:26.

ali da mi je teško izraziti osjećaje ha, kaj se mora sve znat.