Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko ste ljubomorni - Horoskop u Društvo forumu; Škorpion- Škorpion isijava ljubomoru. Bez obzira postoji li za to trenutni razlog, ili je on postojao prije nekoliko mjeseci, pa ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-06-07, 02:45   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi
Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop

Škorpion- Škorpion isijava ljubomoru. Bez obzira postoji li za to trenutni razlog, ili je on postojao prije nekoliko mjeseci, pa čak i godina. Rođeni u ovom znaku su ljubomorni na svakoga tko je ikada stajao u blizini njihovog partnera. Problem je to veći što Škorpion teško izračunava svoje osjećaje. Pa čak i u slučaju ljubomore. A upravo je u ovakvim trenucima važno izreći sve, želite li sačuvati vezu.

nije sve istina. NIJE da sam jako ljubomorna jer nisam, ali naljutim se ako mi se nesto presuti ili slaze
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 22:55   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 263
lochness se izdvaja iz mase

vise nego sto zelim priznati..
lochness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 23:07   #33 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,412
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Škorpion- Škorpion isijava ljubomoru. Bez obzira postoji li za to trenutni razlog, ili je on postojao prije nekoliko mjeseci, pa čak i godina. Rođeni u ovom znaku su ljubomorni na svakoga tko je ikada stajao u blizini njihovog partnera. Problem je to veći što Škorpion teško izračunava svoje osjećaje. Pa čak i u slučaju ljubomore. A upravo je u ovakvim trenucima važno izreći sve, želite li sačuvati vezu.
Pa i nisam nešto ljubomorna... ali da mi je teško izraziti osjećaje ha, kaj se mora sve znat.
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 23:33   #34 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,188
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

u svakom me horoskopu idu 2 znaka ( jer sam rođena u ponoć)..
i jedan i drugi opisuju identično kakva sam inače!

a bome i mog dečka- škorpija!!
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 08:25   #35 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,517
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Škorpion, ali valjda samo po kalendaru. Uopće nisam ljubomoran.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 16:38   #36 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,588
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

kaj se tice stava o jarcima....nemre bit bolje pogodeno... po prirodi nisam ljubomoran al kad me se povrijedi....takvi uragani se dizu....

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.
macor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 16:52   #37 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,645
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Lav -Lavovi su najčešće ljubomorni zbog povrijeđena ponosa ali i zbog bojazni da su premalo voljeni, što, ujedno, znači, da ih partner dovoljno ne cijeni i ne štuje. Pa kada Lav zaurla, onda je to manje zbog izgubljene ljubavi, a više zbog izgubljene vlasti. Skloni su, previše očekivati od partnera.

evo bolda sam pa da vidimo...je...istina...istina...ovo zadnje pogotovo stoji, bar šta se mene tiče

al' previše očekivati jednostavno znači ne ispuniti moja očekivanja...jebiga...
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 16:58   #38 (permalink)
Banned

Datum registracije: 01-09-07
Godina: 1
Poruka: 5,291
xarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobarxarfaxus je stvarno dobar
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

Vaga-Ona obožava partnera. Pri tome nema ni traga ljubomori. No, pokuša li on iskoristiti njenu toleranciju, Vaga postaje neuračunljiva, nepredvidiva i opasna. Gdje i kad ona udari, ostaju samo ruševine. Naš je savjet: izbjegavajte sukobe, i sami trebate biti na čistu ima li vaša ljubomora doista realnu podlogu ili ne.

Pa tako-tako.
xarfaxus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 16:59   #39 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,615
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Ima tu istine...malo...
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 12:54   #40 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-01-08
Godina: 22
Poruka: 1,759
starka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku starka

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Blizanci -Rođeni u ovom znaku nisu skloni scenama ljubomore, iako ih ponekada rade - bez razloga. Blizanci su svjesni da su sami skloni izletima U ljubavi, pa pretpostavljaju kako drugi nisu ništa manje nevjerni. Upravo ta sumnja ih ponekad nagoni da tragaju za dokazima nevjere i strašno su nesretni kad ih pronađu.
Baš tako nekako
Try walking in my shoes
starka je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: horoskom, ljubomora, znakovi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113