| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Koliko ste ljubomorni - Horoskop u Društvo forumu; meni za raka ne stoji 5 posto,kao ni vecina stvari vezano uz njega.za mene nema znaka... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 237
![]() ![]() | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Citat:
![]() Ako sam išta onda sam ljubomorna! ![]() Strašno nešto... ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... | |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Citat:
![]()
__________________ No one ever said that it would be this hard | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 2,861
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Škorpion- Škorpion isijava ljubomoru. Bez obzira postoji li za to trenutni razlog, ili je on postojao prije nekoliko mjeseci, pa čak i godina. Rođeni u ovom znaku su ljubomorni na svakoga tko je ikada stajao u blizini njihovog partnera. Problem je to veći što Škorpion teško izračunava svoje osjećaje. Pa čak i u slučaju ljubomore. A upravo je u ovakvim trenucima važno izreći sve, želite li sačuvati vezu. ja isijavam ljubomoru ![]() hoće ko kupiti.po ovome imam je viška ![]() |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Lav -Lavovi su najčešće ljubomorni zbog povrijeđena ponosa ali i zbog bojazni da su premalo voljeni, što, ujedno, znači, da ih partner dovoljno ne cijeni i ne štuje. Pa kada Lav zaurla, onda je to manje zbog izgubljene ljubavi, a više zbog izgubljene vlasti. Skloni su, previše očekivati od partnera. Eto, vise manje je istina ![]()
__________________ Be the change you want to see! Gandhi |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Citat:
![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Vaga-Ona obožava partnera. Pri tome nema ni traga ljubomori. No, pokuša li on iskoristiti njenu toleranciju, Vaga postaje neuračunljiva, nepredvidiva i opasna. Gdje i kad ona udari, ostaju samo ruševine. Naš je savjet: izbjegavajte sukobe, i sami trebate biti na čistu ima li vaša ljubomora doista realnu podlogu ili ne. Recimo da je tako ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Citat:
Gdje i kad ona udari, ostaju samo ruševine ![]() | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,450
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Škorpion isijava ljubomoru. Bez obzira postoji li za to trenutni razlog, ili je on postojao prije nekoliko mjeseci, pa čak i godina. Rođeni u ovom znaku su ljubomorni na svakoga tko je ikada stajao u blizini njihovog partnera. Problem je to veći što Škorpion teško izračunava svoje osjećaje. Pa čak i u slučaju ljubomore. A upravo je u ovakvim trenucima važno izreći sve, želite li sačuvati vezu. nije točno ![]() |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-06-07 Godina: 22
Poruka: 203
![]() | Re: Koliko ste ljubomorni - Horoskop Citat:
__________________ Manijak, manijak To nemože biti svak' Kad ga vidim moje srce Kuca tika tak ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: horoskom, ljubomora, znakovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:21.