| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koliko vam je dosta love kad idete vanka?? u Društvo forumu; Od 50-100 kn Zavisi sta je razlog izlaska i jeli se ide u nekakve fensi kafice ili sa drustvom ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko vam je dosta love kad idete vanka?? 100 ćuna mi je taman...malo zagrijavanje prije, koja cuga tam i živio...jebeš ti izlazak ak ti samo pare trebaju da se provedeš... Često nosim, al skoro nikad ne potrošim više ![]() |
| | |
| | #103 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: koliko vam je dosta love kad idete vanka?? Citat:
![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo | |
| | |
| | #105 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,528
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko vam je dosta love kad idete vanka?? ovo ljeto sam potrosio oko 3500kn na izlaske (ako ne i vise)...............
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 510
![]() ![]() ![]() | Re: koliko vam je dosta love kad idete vanka?? (vux)ja mogu izać s 15 ili 150 i ne osjetim razliku al primjetih kad ponesem manje para najviše se napijem ![]()
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-11-07 Godina: 21
Poruka: 174
![]() | Re: koliko vam je dosta love kad idete vanka?? koliko god ponesem potrosim ,nemogu se kontrolirat, zato nosim nekih 200-300kn, a ako mi bas zatriba na bankomat... Zadnji Uredio emma86 : 01-12-07 u 11:10. Razlog: fali slovo |
| | |
![]() |
| Tagovi: izlazak, novac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:51.

Pali gume a ne dušu 

tko ga je bannao
(vux)