| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi koliko vam je dosta love kad idete vanka?? u Društvo forumu; Svaka ti čast al ja toliko novaca nemam da bi ih na taj način trošio. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Veteran | Re: koliko vam je dosta love kad idete vanka?? Svaka ti čast al ja toliko novaca nemam da bi ih na taj način trošio. Da me nebi netko krivo shvatio, nemam ja niš protiv toga i takvog trošenja, tko ima i koga to veseli neka samo troši ![]() Dobro tebi na takvom izlasku i još bolje ugostiteljima s takvim mušterijama ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Purger | Re: koliko vam je dosta love kad idete vanka?? Nemoj mi reći da je to slučajnost... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Purger | Re: koliko vam je dosta love kad idete vanka?? Joint,trava,marica...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Purger | Re: koliko vam je dosta love kad idete vanka?? Ma ja samo pitam Položaj ruku me podsjetio na to... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: izlazak, novac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:49.

Peace.Love.Unity.Respect